Enterobacter cloacae בכף רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Enterobacter cloacae בכף רגל
    סמדר
    24/07/2018

לאחר שחרור מאשפוז של שבוע בגין ניתוח בבטן התחילו להופיע שלפוחיות בכף הרגל. נמשך כבר חודשיים. שלל רופאים ומשחות לא עזרו. תרבית משלפוחית אחת יצאה שלילית. שבוע לאחר מכן תרבית משלפוחית אחרת יצאה עם צמיחה דלה של Enterobacter cloacae. אני לא מצליחה להבין איך נדבקתי - הקפדתי לא ללכת יחפה במחלקה. מעבר ללקיחת אנטיביוטיקה (מה מומלץ?) יש משהו שצריך להקפיד עליו? זה יכול לעבור למישהו אחר בבית אחרי כל כך הרבה זמן או לעבור אצלי למקום אחר בגוף? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Enterobacter cloacae בכף רגל

הוספת תגובה

• שלפוחיות

ד``ר רגב כהן
    29/07/2018

לא ברור לי מהלך המחלה שלך - מדוע הופיעו שלפוחיות ברגל? אם השלפוחיות מזוהמות יש לטפל אנטיביוטית לפי רגישות החיידק ולהיות במעקב רפואי. אין חשש מהדבקה עצמית או לאחרים. מציע לפנות לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נוכחי

סמדר
    01/08/2018

לאף אחד לא ממש ברור מהלך המחלה שלי.... כתבתי אחרי שכמה רופאים מעורבים - בכל זאת אני אחרי פתיחת בטן גדולה ולא לוקחת שום סיכונים - אבל אף אחד מהם לא מומחה לזיהומים ולכן שאלתי גם כאן אם המקרה מוכר. אני מבינה בין השורות שלא... בסופו של דבר הוחלט כרגע לצאת מנקודת הנחה שלחיידק קדמה פטריה ולטפל בה קודם. אז במקום אנטיביוטיקה אני מטופלת כרגע בפלוקנול. רשמו לי ציפרודקס אבל הוחלט לחכות עם זה. מה שיותר חשוב לי זה לוודא שאני לא מדבקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו