פטרת לאחר נטילת אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת לאחר נטילת אנטיביוטיקה
    צבי
    20/09/2018

שלום לאחר נטילת אנטיביוטיקה של מספר חודשים נתקפתי במרירות בלשון בחילות הרגשה רעה סינוור בעניים בלשון נמצא גלברטה ואלקבינס קיבלתי מספר פעמים פלוקנול כדור בודד עם הקלה מועטה כאשר קיבלתי למספר ימים ניתקפתי בבחילות קשות שהייתי צריך אישפוז לטענת כל הרופאים אין קשר בין הפטריה בלשון לבין כל ההרגשות שאני מרגיש וכבר עברתי הרבה מאד בדיקות שלא נמצא בהם כלום חוץ מריפלוקס עם חומציות ייתר וכל הסותרי חומצה לא עוזרים לבחילות ולשאר התופעות האם אין טעם לנסות תרופות אחרות לפטריות מה גם שאני צריך פיתרון ללשון ומה שמקל זה ניסטטין רדי מיקס אבל לא מטפל בבעיה אני מאד סובל ואודה על תשובה שתוכל לכוון אותי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטרייה

ד``ר רגב כהן
    20/09/2018

שלום. פטריה בתרבית מהלע היא דבר שכיח במיוחד לאחר נטילת אנטיביןטיקה. לא בהכרח זה הגורם לתלונות שלך. אפשר לנסות טיפול ממושך יותר וגם הניסטטין זה טיפול לא רע. אם יש פטרת קשה של הלשון יש מקום להמשיך בירור לראות שאין דיכוי חיסוני ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרת לאחר נטילת אנטיביוטיקה

צבי
    20/09/2018

כפי שכתבתי אני אחרי המון בדיקות כולל מערכת החיסון והניסטטין מיקל מעט על הלשון אבל לא פותר את הבעיה ניסיתי אורלטן שלא עוזר ואגיסטן שלא עוזר וגם ניסטטין בהכנה מיוחדת בקפסולות שלא עוזר ופלוקנול שהגבתי קשה אם יש מה להציע אני מוכן לפנות פרטי מכיוון שאני מאד סובל תודה צבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו