חיידק סטפ אאורס רגיש

מנהל הפורום

ד"ר רגב כהן
053-4877815
לקביעת תור אצל ד"ר רגב כהן
053-4877815 ללא פרסום בפורום
 
  • חיידק סטפ אאורס רגיש
    זאב
    11/10/2018

    שלום, אני מאובחן עם סטאומייליטיס בחוליות עמוד השדרה. בביופסיה נמצא חיידק סטפ אאורס רגיש. מטופל עם אנטחביוטיקה צפזולין למשך חודש וחצי דרך פיק ליין. בשבוע הבא אמור לסיים את החודש וחצי של הטיפול. לאורך כל התקופה סובל מכאבי גב ובטן. בשבוע האחרון הכאבים הוחמרו מאד עד כדי מצב של ריתוק למיטה. ה CPR גבוה ולא מתנרמל.
    האם הגיוני שכמעט בתום תקופת הטיפול האנטיביוטי הכאבים לא פחתו אלה התגברו? , האם יתכן שהאנטיביוטיקה לא מצליחה להתגבר על הדלקת?, האם צריך לשנות אנטיביוטיקה?, איך יודעים שהדלקת הסתיימה?.
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר רגב כהן - 053-4877815

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אוסטאומיאליטיס

    דר' רגב כהן
    12/10/2018

    יש לך מחלה מסוכנת, זה לא לפורום. זה מקרה בו מומלץ לחזור בהקדם לרופא שמטפל בך ולראות שהזיהום בחוליות נמצא תחת שליטה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


