הדבקות נשנות טאנטיביוטיקה זינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקות נשנות טאנטיביוטיקה זינט
    ג
    15/01/2019

1. האם כשאני נוטלת אנטיביוטקה מסוג זינט אני מוגנת מכל סוגי הוירוסים, חיידקים, נגיפים?
    כמה זמן משפיעה אנטיביוטיקה מהדבקויות חדשות?
    ומה ההבדל בין נגיף, חיידק ווירוס ובאיזה מהם חייבים את הטיפול האנטיביוטי?
    2. האם מזג אויר קר הוא זה הגורם למחלות או שבעצם הדבקות בחיידקים/ נגיפים/ נגיף?
    מדוע חולים יותר בחורף?
    והאם מומלץ להתחסן נגד שפעת אם אני לא נכללת בקבוצת סיכון?
    3. היתה לא מזמן תוכנית בערוץ 2 עם דנה וייס על שימוש באנטביוטיקה בהולנד, ששם דובר שהרופאים לא נותנים את הכדור רק במקרים ממש קיצוניים, איך זה מצליח שם ופה אני מקבלת כל 4 חודשים לפחות את הכדור?
    4. איך קורה שישנם אנשים שנדבקים כל הזמן וכאלה שכמעט ולא למרות שגם הם נמצאים במקומות עם חולים, אם זה באמת קשור למערכת חיסונית ולויטמין סי, איך היא לא התחזקה אצלי אם אני אוכלת הרבה גמבה אדומה שיש בה כמות מטורפת של הויטמין ופירות הדר ? מה עוד ניתן לעשות?
    5. האם תרופות סבתא כמו גרגור מי מלח/ שתיית מים חמימים עם לימון ודבש / כף קוניאק או כל אלכוהול אחר יכולים להרוג את החיידקים/נגיפים כשיש כאבי גרון/ שיעול טורדני?
    6. איך ניתן לזהות שיש לי באמת חיידק ועליי לגשת לקופח או שאין לי ולחסוך מלגשת לשם כדי לא להדבק במשהו שבאמת כבר יצריך טיפול אנטיביוטי?
    7. אם שוכחים ליטול שעה עד שלוש שעות ויותר אחרי הזמן שכבר לקחתי מספר ימים והגוף התרגל , הטיפול יכול להנזק?
    7. במקרה שהמצב מחריף האם אני יכולה לדרוש בדיקת מעבדה לפני נטילת כדור אנטי' ותוך כמה זמן מקבלים תשובה?
    8. כאשר נוטלים כל מספר חודשים אנטיביוטיקה ההשפעה שלה הולכת ופוחתת, והאם נכון שבשנים האחרונות החיידקים נהיו 'חכמים' יותר ושהם פיתחו חסינות בפני טיפול אנטיביוטי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כל מיני

ד``ר רגב כהן
    18/01/2019

1. אנטיביוטיקה ניתנת לחיידקים. היא גם פוגעת בחיידקים אחרים ועושה נזק. טובה לזמן השימוש ולא מגינה לעתיד.
    2. לא ידוע
    3. ענין של גישה. יש שימוש רב לרעה באנטיביוטיקה בישראל בומדינות הים התיכון. אם את מקבלת אנטיביוטיקה בכזו תכיפות משהו לא בסדר, או עם מרכת החיסון שלך (לא סביר) או עם מי שרושם לך אנטיביוטיקה
    4. ויטמין סי הוא נוגד חמצון. הוא לא הפתרון למחלות זיהומיות
    5. יש תרופות סבתא כמו מרק עוף שהראו פעילות על מערכת החיסון, באופן כללי זה לא הטיפול.
    6. אם יש בעיה אמיתית יש לפנות לרופא
    7. תרופות יש לקחת בזמנים הנכונים. אם יש טעויות זה מפריע לרמה של התרופה בדם. לא צריך להיות קיצוניים. תרופה שלוקחים פעם או פעמיים ביום, 3שעות איחור לא קריטי אבל יש להמנע מזה
    7. שאלה לא מובנת
    8. כן. יש לעשות שימוש נבון באנטיביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו