פטריה שכל הזמן חוזרת והגיעה לכמה מוקדים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה שכל הזמן חוזרת והגיעה לכמה מוקדים בגוף
    מיכל
    05/02/2019

שלום,
    אני בת 38. עם תנגודת לאינסולין, אתסמה קשה, CFS (תסמונת התשישות הכרונית) באופן קשה ועוד רפלוקס חמור ובקע סרעפתי. 8 שנים סובלת מפטריה וגינלית שכל הזמן חוזרת למרות כל המשחות והפרוביוטיקה... נאמר לי שעכשיו הטיפול הוא פלוקנוזול פעם בשבוע לחצי שנה, כשאחזור לרופאת הנשים. בלי קשר, ב 3 חודשים האחרונים התפתחה לי פטריה בגרון ובלשון עקב משפאים, ושום טיפול משחתי או תרחיצים לא עוזר.
    האם הכדורים בטוח אמורים לעזור בסופו של דבר לפטריה בגרון ובלשון? יש לי כל הזמן צריבה בגרון, ואני חוששת שזה יגיע לוושט.
    והאם יכול להיות מצב כזה שכל הגוף שלי יהיה עם הפטריה (הבנתי שגם יכולה להגיע למעיים אם בוושט).. והמצב לא יחלוף למרות הכדורים, וזה עלול ליצור בעיות קשות יותר? במקום מסויים קראתי על קריסת מערכות...
    מהפטריה הוגינלית אני סובלת 8 שנים כבר.. אך עכשיו שזה מתפשט לאזורים כאלו יותר חוששת.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה

ד``ר רגב כהן
    13/02/2019

שלום. מציע לנסות טיפול סיסטמי. זיהום סיסטמי בפטריה מתרחש בדכ באנשים עם החלשה של מערכת החיסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו