עוד שאלה אחת בבקשה ממך דחוף לי מאד, תודההה רבהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה אחת בבקשה ממך דחוף לי מאד, תודההה רבהה
    ליאן
    06/04/2019

רשמת לי שכדאי לבדוק שזה לא שעלת. איך בודקים. הייתי אצל 2 רופאים לפני שבוע וביום חמישי זה איך הם לא זיהו דבר כזה? איזה בדיקה עושים לשעלת למרות שאני לקחתי 5 ימים מוקסיפן ועכשיו אני על אוגמנטין. בלי כל קשר מחר אפנה לא.א.ג. אני מניחה שהקול הלך לי בגלל השיעול שזה היה מטורף ללא הפסקה שבוע ואני זו שכחתי להוציא סירופ או כדורים נגד שיעול שקיבלתי ולא לקחתי כתוצאה מהשיעול יכול להיות שמיתרי הקול נפגעו ולא יחזרו לתפקד זה טראומטי בשבילי. האם כדאי עכשיו ללכת לסופר פארם לקנות מוקוליט או ברונכוליט משהו כזה למרות שאני לא משתעלת הרבה בכלל מדי פעם כמו בשבוע שעבר, מה אתה חושב שכדאי ??? סליחה על אורך השאלה אנא תענה לי בבקשה, תבורך תודה רבהההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שעלת?

ד``ר רגב כהן
    27/04/2019

האנטיביוטיקה שצוינה אינה מטפלת בחיידק הזה. הבדיקה נעשית או בבדיקה של נוכחות החיידק מהלע או בבדיקות דם (פחות יעיל). שעול ממושך יכול לגרום לאובדן זמני של הקול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו