varicella zoster.pcr חיובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• varicella zoster.pcr חיובי
    מוניק
    19/06/2019

לפני כשבוע יצאו לי נגעים גניטליים כואבים וצורבים בבחינה ראשונית אובחן וקיבלתי טיפול לאחר 3 ימים לא היה שיפור וכפי שהונחתי חזרתי לרופא נשים ששינה את הטיפול ולקח משטחים כעת חזר אחד המשטחים עם תוצאה חיובית ל varicella zoster אבל צויין ש HSV1 ו HSV2 לא נתגלו. הבדיקה ספציפית להרפס טרם חזרה.
    אשמח להבין את מהות התוצאה (אני מכירה את זה מאבעבועות רוח האם זו הכוונה?) והאם צריך לשוב לרופא נשים בעקבות תוצאה זו? יש לציין שgם הנגעים החלו כאבים באגן שהרופא לא התייחס אליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    varicella zoster.pcr חיובי

הוספת תגובה

• מידע נוסף

מוניק
    19/06/2019

ברקע יש לי דלקת פרקים, אסתמה, אנדומטריוזיס.
    יש לי בשבוע האחרון תופעות של איבוד שיווי משקל שבא והולך, כאבים לאורך עמוד השדרה וכאבי מפרקים (שכבר הרבה זמן לא היו בתצורה הזו) האם יכול להיות קשר בין הממצא לדברים שתיארתי?
    האם כדאי לי גם לראות זיהמולוג לקבלת טיפול מקיף יותר (נטייה לדלקות מורכבות, הסתבכויות רפואיות מדברים פשוטים) או שמספיק רופא הנשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו