חיידק אי קולי esbl

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק אי קולי esbl
    קוריו
    05/08/2019

לפני חצי שנה התגלה אצלי חיידק אי קולי esbl שגרם לדלקת בשתן חריפה מאוד. יש לי עבר של פיאלונפריטיס . סובלת מכאבים חזקים באיזור הכליות במותן וכמובן בזמן השתן . לפעמים הכאב משתק ובכל זאת כרגע לפי הבדיקות התפקודי כליות במצב תקין. ניסתי את האנטיביוטיקות - augmentin 875 , zinnat 500 , monurol , cefovit forte ואף אחת מהן לא עזרה לי . הרופאים כל פעם מבצעים עוד בדיקות ועוד הבדיקות אבל התוצאות לא משתנות הטיפול לא מתקדם ואני כרגע מאוד סובלת . ביקשתי הפניה לביה"ח על מנת ששם יוכלו לבדוק ולטפל אחת ולתמיד אבל הרופא פשוט לא מעוניין לתת כיוון שהתפקודי כליות תקינים.
    האם יש דרך אחרת? אנטיביוטיקה נוספת שיכולה לעזור בחיידק מהסוג הזה ? האם זה לא מסוכן שאני יכולה להדביק את בני הבית? ועד כמה החיידק הזה מסוכן אם בכלל?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק אי קולי esbl

הוספת תגובה

• Esbl

ד``ר רגב כהן
    09/08/2019

רוב הטיפולים שציינת לא מתאימים לחיידק הזה. מציע לפנות לרופא או זיהומאי להתאמת טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו