בדיקת Cmv אשמח להתייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת Cmv אשמח להתייעצות
    אני
    23/11/2019

דר' שלום רב.
    בשנת 2015 לפני הריון ראשון עשיתי בדיקת cmv יצא שיש לי נוגדנים כלומר חליתי בעבר.
    בשנת 2017 כנ"ל לפני הריון שני, נוגדנים ולא מחלה פעילה.
    עכשיו לפני כניסה להריון השלישי גם כן נוגדנים ושלילי ל igm.
    כעת שבוע 12.
    בעלי בשנת 2015 ביצע בדיקה לcmv יצא לו שלילי נוגדנים ושלילי נוגדנים פעילים כלומר לא חלה בעבר. מאז לא עשה בדיקות.
    לפני 3 שבועות הוא חש ברע ולפני שבוע עשה בדיקות ויצא לו igg חיובי וigm חיובי כלומר כרגע חולה (גם תפקודי הכבד שלו גבוהים ותסיות הדם נמוכות).
    ביצעתי לפני יומיים בדיקה חוזרת של cmv לעצמי בגלל חרדה שאדבק ממנו והתוצאה לשמחתי עדיין igm שלילי.
    מה מומלץ עכשיו עבורי? אני חרדה בגלל ההריון. עד מתי בעלי יכול להדביק אותי ? (הילדים שלנו גם מחוסנים כלומר יש להם נוגדנים של igg) הוא מסתובב עם מסיכה בבית לידינו ואנחנו ישנים בחדרים נפרדים אבל יש עוד זמן עד הלידה והאם עלינו לנהוג כך? וכל כמה זמן עליי לבצע בדיקות של cmv? עד מתי בעלי מסוכן 🤦‍♀️
    מודה לך מראש על ההתייחסות
    נ.ב האם זה שבעלי ככל הנראה כחודש כבר חולה( עד שעלינו על זה הוא סחב את זה כמה שבועות) ואני ב20.11 ביצעתי בדיקה וה igg חיובי igm שלי שלילי זה מעיד שלא נדבקתי נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת Cmv אשמח להתייעצות

הוספת תגובה

• Cmv

ד``ר רגב כהן
    17/12/2019

עקרונית את מחוסנת או כי עלולה להדבק בוירוס חדש. בעלך חכול להשאר מדבק במשך שבועות וחודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו