חום בלתי פוסק וכאבים בשרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום בלתי פוסק וכאבים בשרירים
    סימה
    28/12/2019

לאחרונה אושפזתי ל- 10 ימים בגלל חום המגיע ל- 37.7C ובעיקבותיו אני מקבלת כאבים חזקים בעיקר בשרירי הרגליים וכמובן חולשה מאד חזקה בכל הגוף. במסגרת בית החולים קבלתי אנטיביוטיקה לוריד משך 3 ימים והיא הופסקה בגלל שלא נראו תוצאות, כמו כן עשו לי בדיקות מאד מקיפות הכוללת אולטרה סאונד לבטון, CT לחזה ולחלל הבטן, תרביות שתן ודם, ביאופסיה בעורק ליד האוזן הרבה מאד בדיקות פיזיות ועד עתה לא נמצא ממצא היכול להעיד על מחלה- בעיה מסוימת, בתחילת החודש יש לי גם ביופסיה של מח העצם. שוחררתי לביתי ללא טיפול ועדיין התופעות קיימות.

אודה לך דר עם תוכל להציג לפני אפשרויות בדיקה נוספות על מנת לזהות את מקור הבעיה, אני סובלת מכך 6 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלונות ממושכות

ד``ר רגב כהן
    31/12/2019

יש לקבל סיפור מפורט על התלונות, גורמי חשיפה אפשריים ולעבור על הבדיקות שנלקחו עמ להשלים אם חסר משהו ולעבור על התוצאות שך כל מה שכבר חזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו