סיכון להידבקות אחרי ביקור בקופת חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכון להידבקות אחרי ביקור בקופת חולים
    נועה
    09/01/2020

היי. בעלי חזר עכשיו מקופת חולים אומר שלא נגע שם בכלום רק בדלת שפתח כדי להיכנס שאלה שאלה ויצא כשחזר שטף ידיים עם סבון אך חזר לגעת בנייד שאותו לא חיטא..( נגע בו גם לפני ככה שהחיידקים של הקופת חולים היו על הנייד) לאחר שעה קם שוב שטף ידיים ולא חזר לגעת בנייד ובשום חפץ. עבר לידי ונגע לי באף האם יש מצב שאם הוא נדבק באיזה חיידק כשהיה בקופת החולים הדביק אותי כשנגע לי באף? מציינת שהוא חוסן לשפעת לפני 11 יום אני בהיריון לא חוסנתי . מה הסיכוי שנדבקתי במשהו? במידה ונדבק כשהיה בקופת חולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדבקות

ד``ר רגב כהן
    09/01/2020

הכל יגול להיות. נשמע לי שאין כרגע משהו משמעותי שצריך להדאיג. גשי להתחסן לפני שתחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נועה
    10/01/2020

שאלה תיאורטית..אם בעלי נניח נדבק בוירוס שפעת אבל בגלל שהמערכת החיסון שלו חזקה זה לא משפיע עליו בשום דבר. זאת אומרת אין סימני מחלה בכלל.
    יש מצב שלמרות שהוא לא חלה יעביר אליי תוירוס ועליי זה כן ישפיע כי אני בהיריון וכביכול בהיריון מערכת חיסון חלשה יותר? או לחילופין אם לא חלה זה אומר שלא נדבק בוירוס? ככה שלא יכול להדביק אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו