העברת מחלות דרך חפצים - זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת מחלות דרך חפצים - זמן
    מתעניין
    08/02/2020

שלום, אני עובד בשדה תעופה, וכמובן נמצא במגע קרוב עם אנשים מכל העולם. במקביל אני משתמש בנייד, קורא ספר. תוך כמה זמן ניתן לגעת בפריטים אלה ללא חשש להידבק במשהו? הרי לא ייתכן לשטוף את הידיים אחרי כל נגיע בנייד, ספר או ביגוד שלבשתי בעת היותי בעבודה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מגע

ד``ר רגב כהן
    17/02/2020

השאלה לא ברורה לי. כדאי תמיד לשמור על היגיינה טובה, במיוחד לפני אוכל ואחרי שירותים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום על חפצים

מתעניין
    19/02/2020

אני לא מתכוון לאוכל. אם בזמן עבודתי עם אנשים ממדינות שונות באתי במגע עם זיהום מסוים, והשתמשתי בנייד, תוך כמה זמן הוא הופך לסטרילי? הרי אני מחזיר אותו הביתה, ושם אני לא שוטף ידיים אחרי כל נגיע בנייד(או תיק או מעיל שאותו לבשתי בעבודה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נייד

ד``ר רגב כהן
    20/02/2020

המכשיר הנייד לעולם לא הופך לסטרילי. יש חיידקים שיכולים להשאר עליו תקופה של ימים. רוב החיידקים שאתה במגע עמם ביום יום אינם בעייתיים אבל אדם שנושא חיידק עם אלימות או יציב לאנטיביוטיקה יכול לגרום לזיהום אצלך. זה קורה בשגרה ללא קשר לעבודתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום על חפצים

מתעניין
    20/02/2020

תודה לך על ההסבר המפורט. קצת הרגעת אותי (אולי כדאי לעבור לגור במערה, אם כך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו