תוצאות בדיקה והמופילוס אינפלואנזה - מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה והמופילוס אינפלואנזה - מודאג
    בן 29
    15/03/2020

שלום
    בן 29. לאחר קבלת מין אוראלי ללא קונדום מנערת ליווי (חדירה עם קונדום), והרגשה ממחרת ואילך של צריבה בשתן (ממש בקטנה עד לא מורגש), גירוד לסירוגין בפתח הפין, והפרשה רירית בבוקר (גם ממש בקטנה ורק כאשר לוחץ על הפין).
    נשלחתי לבדיקת שתן PCR ובדיקת הפרשה מהאורתרה על ידי מטוש שהתבצעו שבועיים לאחר המקרה.
    כל מחלות המין יצאו שלילי.

אך בבדיקת Urethral Culture Vitek- רשום:
    Haemophilus influenzae

בבדיקה All isolates&sensitivity רשום:
    Haemophilus influenzae - (1)

ובבדיקה Urethral Micropy Polymor רשום "רבים"

אני ממש לחוץ מהתוצאה. קראתי שהחיידק
    הזה מסוג B יכול לגרום לדלקת קרום המוח וסיבוכים.

מס' שאלות:
    1. איך אני יודע איזה סוג זה?
    2. מה הטיפול המומלץ?
    3. האם ייתכן שזה מהמין אוראלי שקיבלתי? או שמא החיידק היה אצלי לפני? כי עשיתי לפני חצי שנה ואילך מס' בדיקות שתן למחלות מין PCR אך לא היה בכלל את הקטגוריה הזו, האם זה אובחן מפני ביצוע בדיקת ההפרשה מהאורתרה לראשונה?
    4. האם צריך להגיד להוריי המבוגרים שגרים איתי להיבדק?
    לאימי בת ה69 יש זמן רב רעשים באוזן וסובלת משמיעה לקויה קצת (שיש לה הרבה שנים אבל החמיר) אני חושב אולי זה מזה כי קראתי שזה גורם לדלקת האוזן התיכונה.

בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המופילוס

ד``ר רגב כהן
    15/03/2020

1.לא תדע. נדיר שעןשים לו טייפינג אלא אם זה בדם. אבל כמעט ואין טייפ בי בארץ כי הילדים מחוסנים
    2. אנטיביוטיקה לפי רגישות החיידק. פנה לרופא שלך
    3. כנראה כן. אחרת הוא בדכ לא עושה זיהום בגניטליה
    4. לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המופילוס אינפלואנזה- מודאג

בן 29
    18/03/2020

הייתי אצל רופאה למחלות זיהומיות, אמרה שאין שום משמעות לחיידק הזה ןלבדיקה הזו (הבדיקה מהפרשה).
    האמנם לא צריך לטפל בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו