בעיה חמורה ומתמשכת ללא אבחנה זמן רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה ומתמשכת ללא אבחנה זמן רב
    שאלה
    01/01/2021

שלום, אני סובל כבר כ4 חודשים מדם בזרע והפחתה בנפח השפיכה. בשלב מסוים ירדתי המשקל וסבלתי משלשולים. אך שתי התופעות חלפו לאחרונה. שבועיים של ציפרודקס ודוקסילין בגלל מעט לויקוציטים בזרע, לא עזרו מבחינת הדם בזרע אבל כן גרמו לכך שאין יותר לויקוציטים בזרע. תרביות שתן וזרע תקינות, בדיקות סרולוגיות לזיהומים מסוימים תקינות, mri ערמונית ואגן תקינים. Us בטן תקין. כנ"ל us כליות ואגן. דופלר אשכים עם ממצאים לא משמעותיים. ממה זה יכול להיות אם עד עכשיו הכל תקין?? האם הכיוון נראה לך מחלה זיהומית??
    בדיקות נוספות - מונוציטים קצת יותר גבוהים מהנורמה (1.0) ובאחוזים כמעט 14 אחוז.
    IGA 554(מדובר בחריגה, הטווח עד 480 בערך, הייתה לי חריגה דומה גם לפני שנתיים).
    פרוטאין טוטאל בחריגה קטנה בגובה 8.5 ובטה גלובלין2 7.2% כאשר הנורמה עד 6.5. תפקודי כליות תקינים אך עלו לעומת מה שהיה לי כל השנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם pcr זרע וגם pcr שתן תקינים

שאלה
    01/01/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו