יונה בקירבת מזון- האם מסוכן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יונה בקירבת מזון- האם מסוכן?
    נתנאל
    15/04/2021

שלום, אכלתי טוסט ברשת מאפיות מוכרת , לאחר שאכלתי הבחנתי שיונים נכנסים למקום, המאפייה גדולה וגבוהה מאוד (אבולעפיה ביפו) .. והבחנתי גם שיונה אחת הייתה על הדלפק היכן שמניחים את הלחמניות לטוסטים ואוכלת לה שומשומים שנשארו שם.
    איני יודע אם בלחמנייה שלי היה מגע ישיר אבל השאלה שלי מה הנזק שיכול להיגרם לי מזה אם וכאשר היה מגע גם אם לא ישיר אולי הדלפק היה מזוהם למרות שאני מאמין שמנקים מדי פעם אבל עדיין. (יש לציין ששאר מרכיבי הטוסט היו בתוך הוטרינה ולא חשופים אליהן) תודה רבה אשמח מאוד לתגובה מהירה אני מאוד חרד מהנושא. כמה זמן מהאכילה אם לא קרה לי כלום אוכל להיות רגוע שעברתי את זה בשלום? או שמא יש חיידקים שיכולים לברוץ אצלי בגוף ולגרום לי נזק עתידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם החיידקים מתים בחום גבוה?

נתנאל
    15/04/2021

שאלה נוספת- אם נצא מנקודת הנחה שהיונה כן העבירה חיידק כלשהו, האם בחימום גבוה בטוסטר הם אכן מושמדים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו