Urea Parvum קצת חוששת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Urea Parvum קצת חוששת...
    אנונימית
    26/05/2021

שלום דוקטור ערב טוב לפני 3 חודשים אפילו יותר היה לי אוריאה פרבום היה לי תסמינים שסבלתי ולקחתי דוקסילין מאז עבר לי יש לי בן זוג הוא לא הלך להיבדק אני גם לא יודעת אם אפשר לשכב בלי קונדום אין לו שום תלונות ולא מפריע שום דבר הבעיה היא שאני מפחדת שזה לא מסוכן כי בכל זאת אנשים מטפלים בזה אז איך זה יכול להיות לא מסוכן אני קצת גם בורה בעניינים האלה אני מפחדת שיהיה לו משהו או שזה מסוכן עבורו האם יש צורך לטפל? אני פשוט מרגישה אשמה אם יימצא דבר כזה בגוף אצלו בגללי כי בכל מקרה אני כן הפריע לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Urea Parvum קצת חוששת...

הוספת תגובה

• אוראפלזמה

ד``ר רגב כהן
    04/06/2021

החיידק הזה אינו נחשב פתוגן. איני רואה סיבה להמשיך בירור או להגביל התנהגות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה רק שאלה אחרונה

אנונימית המשך
    06/06/2021

אז אם הבנתי אותך נכון אין סיכון אם הדבקתי אותו ולי אין את החיידק כבר אפשר בלי אמצעים זה לא משהו שהוא צריך לטפל בו? כי בכל זרת לי היה ברמה גבוהה שם אז זה קצת הלחיץ תודה רבה וסליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו