הזעה לילית בחורף שלא הייתה מקודם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעה לילית בחורף שלא הייתה מקודם
    מאיה
    09/02/2022

שלום רב
    לפני כחודש באופן פתאומי עלה לי חום, כאבי מפרקים עם תאבון ירוד בהמשך התחיל שיעול עם כאב בחזה מצד ימין שהעיר אותי מתוך שינה, ביקרתי אצל רופא משפחה שאבחן דלקת ריאות ללא צילום חזה, קיבלתי אנטיביוטיקה והתחלתי להרגיש התאוששות, אבל מיום שעלה לי החום עד היום יש לי הזעה לילית נוראית, אני מתעוררת בלילה כולי רטובה ללא כל אמצעי חימום לחדר גם כשמזג האוויר נורא קר בלילה בחורף הזה אני מתעוררת מזיעה, הרופא הציע לי בדיקת דם, מקריאה על גורמים להזעה לילית ראיתי שמדובר במגוון מחלות אחת מהן היא סרטן, אני חוששת שזה הוא המצב במיוחד שכאב בחזה מצד ימין לא חלף, האם תמיד מדובר בסרטן או במחלה מסכנת חיים, מפחדת לגשת ולעשות בדיקות דם, אני בת 30 ללא מחלות רקע
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חייבת לבצע בירור ויש הרבה מחלות זיהומיות שיכולות לגרום לכך

ד``ר רגב כהן
    09/02/2022

שלום
    חייבת לבצע בירור. יש הרבה מחלות זיהומיות שיכולות לגרום לזה, ממש לא סרטן במקום הראשון בגילך. צריך לעשות צילום חזה ואולי הדמיות נוספות, בדיקות דם מקיפות, כולל לחפש מחלות כמו שחפת.
    מציע לפנות שוב לרופא המשפחה או למיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו