חולה חולה חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה חולה חולה
    אור
    29/03/2022

דר שלום,
    בשנתיים האחרונות ,כל חודשיים אני חולה. כאבי גרון,חום וחולשה שלא עוזבים מינימום שבוע ומצריכים אותי לקחת כמויות מטורפות של אנטיביוטיקה וקומבודקס לסוגיו. בת 31,בריאה לחלוטין לא לוקחת שום כדורי קבע ואין שום תסמינים אחרים. לאחר התייעצות עם רופאת המשפחה שלי (שעכשיו היא כבר לא), שבה היא אמרה לי במילים אילו "יש סוגים שונים של גוף. יש כאלו שזה נורמלי לגוף שלהם לחלות כל חודשיים",רציתי להיוועץ איתך בנוגע לדרך טיפול שאפשר לחשוב עליה לפני שאנסה ללכת לרופא משפחה אחר. זה לא מקרה שצריך לדעת את הרקע רפואי שלי כי באמת שאין שום דבר אחר ברקע הרפואי מלבד מה שרשמתי כאן. קורונה ביתית וPCR תמיד יצאו שלילי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה חולה חולה

הוספת תגובה

• חום שבא והולך במשך תקופה ארוכה מחייב בירור

ד``ר רגב כהן
    29/03/2022

חום שבא והולך במשך תקופה ארוכה מחייב בירור. יש בדיקות שכדאי לבצע ולנסות למצוא את הבעיה. לא תמיד זה זיהומי. קיימת אפשרות של זיהומים וירליים חוזרים ונשנים אבל אם זה ממשיך במשך חודשים כולל בחודשי הקיץ זה מעלה חשד שזה משהו אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה ממליץ ללכת לרופא משפחה

אור
    29/03/2022

האם את הממליץ ללכת לרופא משפחה או מחלות זיהומיות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו