מידע רפואי
פורומים
- רפואת משפחה
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- פרחי באך
- לימודי רפואה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- סרטן השד
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- CMV תופעות מוזרותמאי12/08/2023
שלום ד"ר , בת 46 נדבקתי לראשונה ב CMV באוקטובר האחרון ספטומים היו קשים מאוד.
מדדים חיוביים בהכל כולל מראה שההדבקה נעשתה לאחרונה בדיקה דם ,אוקטובר ,ויוני .
וגם לפני מספר ימים PCR חיוביבשתן . אני גרה בצפון הרחוק אין רופא למחלות זהומיות הרופא משפחה שלי צריך לשלוח במייל שאלות לחברה שעונה לו תשובות שטחיות . ואני לבנתיים מרגישה שכנראה הוירוס משכפל את עצמו ופוגע לי בגוף. מכוון שהתחלתי להרגיש עיקצוצים ברגלים תחושות מוזרות בו זמנית בכפות רגלים ללא הפסקה 24 שעות. אבל בשבועיים האחרונים זה התחיל להתפשט לשוקיים ,בטן ,גב צוואר ,ראש. כל מיני דברים מוזרים כמו לבה כזו שיוצא מימנה הבעות החוצה וחוזרות. אני מאוד סובלת מזה שאין מי שמבין או יעזור לי לטפל בזה אולי אני צריכה טיפול אנטי וירלי .בזיו בצפון פעמיים נגשתי למיון ולא בדקו אותי אמרו שזה לא דחוף. ואני בטוחה שזה דחוף .אני בחורה בריאה לא נוטלת תרופות קבועות או שהיתה באישפוזים דבר כזה לא הרגשתי לעולם. (גם תשובה מוזרה בבדיקת שתן לא שאני מרגישה שם איזושהי בעיה אבל כנראה קשור לוירוס. אודה לך לתשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מציינת
מאי12/08/2023הצילום הראשון מיוני האחרון
זה שאשלח עכשיו מאוקטובר האחרון ברגע שגיליתי שנדבקתי בוירוס.
והשבוע כמו שציינתי תשובת pcr שתן חיובי לcmv* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?