זיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה
    אריאל
    20/08/2008

שלום רב דר' דוד ששה, לפני שנה היית עם מספר גברים וקיימתי איתם מין אוראלי בלבד בלי לבלוע את הנוזל המקדים והזרע עצמו. הרגשתי כאבים באשך השמאלי הייתי אצל דר' מג'אר יגאל מבית החולים תל השומר ואמר לי שיש לי וריקוצלה עברתי לפני חצי שנה ניתוח אצלו לתקן את הרויקוצלה. היום קראתי שאחד מהאפשרויות של מחלת הזיבה הוא כאבים באחד מהאשכים אני שואל האם בגלל זה היה לי כאבים והרופאים לא שמו לב כמובן שעשיתי אולטרא סאונס וכ' או שזה לא קשורו אם היה משהו כמו זיבה אז כבר היום שנה אחרי המקרים הללו היית שם לב. שאלה שניה עד היום הייתי עם 6 גברים וקיימתי איתם רק מין אוראלי לא הכנסתי אף פעם את הנוזל המקדים וגם לא את הזרע עצמו אחד מהם הכניס את הזרע שלי לתוך פיו בעיקרון שאניי מצחצח שיינים יש לי דימום אבל לא בזמן שקיימתי יחסי מין אוראלי, וקראתי מקורות שאומרים שזה לא מסוכן ויש אומרים שכן, אני קצת חושש האם נראה לך דר' דוד שיש סיכוי וכדאי להיבדק אני מפחד מאוד מעצם המחשבה להגיע להיבדק אני גר בירשולים אפילו על בדיקות אנונימיות אני לא יודע איך עושים וקשה לי לשמוע על זה .?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר עליזה זיידמן
    21/08/2008

מכיוון שחלק ממחלות אלה מועברות דרך חדירה לריריות כולל רירית הפה, אני ממליצה לפנות לאחת מהמרפאות למחלות זיהומיות כדי לבצע בדיקות סרולוגיות שונות כולל זיבה, עגבת, HIV ומחלות הנקראות STD. ניתן להגיע למרפאה כזו במס' בתי חולים במרכז הארץ כולל תל השומר , איכילוב או בית חולים מאיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו