צהבת B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהבת B
    לימור
    21/09/2008

שלום אני בת 34 חוסנתי בעבר בשנת 1996 לצהבת B שתי חיסונים וב 2001 חיסון נוסף לאחר שהתברר שכל החיים אבי היה נשא צהבת B והמחלה התפרצה עשיתי בדיקת נוגדנים והתברר שאין לי נוגדנים אז עשיתי חיסון אחד נוסף ולאחר חודש היו לי 23 נוגדנים ואחרי חודשים של בדיקה נוספת היה לי שלילי היום אני חושבת שאני כבר לא בסיכון כי לצערי אבי נפטר אבל מה הסיבה שאין לי נוגדנים והאם יש צורך לעשות שוב את כל הסידרה ? גם בני בן 5.5 שעשה את כל הסידרה לא מחוסן היום אשמח לדעת מה ההמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהבת B

הוספת תגובה

• תשובה

23/09/2008

יתכן שגופך לא מסוגל לייצר נוגדנים כנגד הוירוס - אין כיום פיתרון פלא לבעייה. בכל מקרה העובדה שעם השנים רוב האוכלוסיה הופך להיות מחוסן כנגד המחלה מוריד מאד את שכיחותה ובאופן עקיף גם הסיכוי שלך להידבק יורד - מה שקרוי ברפואה "חיסוניות עדר". אם העדר כולו מחוסן הוא מגן על פרטים בודדים שאינם מחוסנים כי לוירוס אין מאכסנים שבהם הוא יכול להשמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו