האם קיים צורך לקבל חיסון לכלבת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קיים צורך לקבל חיסון לכלבת?
    אלברט
    25/09/2008

שלום רב, אנא עיזרו לי אני טרוד מאוד, אתמול ישבתי בפארק עם ידידה בפארק חגו מעלינו המון עטלפים, ידידה שלי נגעה במשהו שנראה כמו צואה מעין גלל קטנטן ולח, יתכן כי מדובר בצואה של עטלפים, מאון לאון גם אני נגעתי בזה, לא היה לזה ריח וניקיתי את היד, בהמשך הערב פרח הדבר מזכרוני ויתכן כי נגעתי בפי, כמו כן לחצה לי השלפוחית אז נגעתי באבר המין בזמן שהטלתי את מימיי, ובהמשך הערב ישבנו עם בקבוקי בירה כאשר פניתי לשתות מהבקבוק הרגשתי טעם חמצמץ וירקתי זאת, עלתה בי המחשבה אולי עטלף השתין בזמן מעוף ופגע קצת בפיית הבקבוק (אני יודע שהחלק הזה נשמע הזוי קצת) אבל היו שם המון עטלפים שהתעופפו לסירוגין. מאון לאון האם קיימת סכנה להידבקות בכלבת מהמקרה המתואר בהנחה שחלילה אכן העטלף הינו "נגוע" בכלבת. האם אתם ממליצים לי לעבור חיסון, מבחינתי רק לשקט הנפשי (כפי שאתם רואים התערער במקצת). בברכה, אלברט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

26/09/2008

ידוע על הדבקה בוירוס הכלבת כתוצאה מנשיכה של עטלפים אך לא באמצעות מגע עם הפרשות שלהם. ליתר ביטחון אמליץ לך לפנות ללישכת הבריאות המחוזית באזור מגוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו