שאלה מציקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מציקה
    שרון
    09/11/2008

שלום במשך החודשיים האחרונים היתה לי עייפות נוראית. בבדיקת דם שביצעתי לפני שבועיים וחצי של CRP + דברים נוספים (שלא קשורה לעייפות אלה לכאבים במספר גידים) קיבלתי mg/dL 2.07 (נורמה 0-0.3) יש לציין שבצעתי בדיקה זו בזמן שהתשישות הייתה דיי בשיא והיה לי חום 28.5 יום וחצי קודם לבדיקה. תוצאה זו מאוד הלחיצה אותי כי ראיתי שזה יכול להצביע על סרטן דמו גם על דלקות. אני כבר שבוע מרגיש טוב יותר התשישות כמעת נעלמה . בבדיקת דם חוזרת CRP + בדיקה לבדיקת מחלת הנשיקה שביצעתי לפני יומיים קיבלתי את התוצאות הבאות CRP 0.37 mg/dL נורמה (0-0.3) CMV IgM NEGATIVE יש נוגדנים 101 EBV VCA_IgG U/ml יש נוגדנים 600 << EBV.EBNA 11 U/ml EBV VCA IgM אשמח לדעת אם יש לי מחלת הנשיקה ואם לא האם הייתה ומתי? האם זה קשור ל- CRP והאם אני כבר יכול להיות רגוע לאחר התוצאה האחרונה של ה-CRP למרות שעדין מעל הנורמה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מציקה

הוספת תגובה

• תשובה

09/11/2008

מהנתונים שאת מעלה והעובדה שאת מרגישה יותר טוב, נראה לי שאין כל מקום לדאגה.
    המעבדה לא מעידה על זיהום בזמן האחרון באחד הוירוסים שלגביהם בוצעה הבדיקה.
    מאחל לך בריאות טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו