דלקת בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן
    קרן שלם
    09/12/2008

שלום הלכתי אתמול לרופא נשים והוא שאל אותי מס' שאלות עשה לי בדיקה וואגינאלית וקבע שיש לי דלקת בדרכי השתן וצייד אותי במרשם לאנטיביוטיקה. אני אציין כאן שהגעתי אליו עקב כאבי בטן לא ברורים לא רגילים אצלי בבטן התחתונה וזה לא היה בצד ימין או שמאל אלא במרכז הבטן. הוא לא שלח אותי לבדיקות ולפי מה שהבנתימהבוס שלי (לא רופא) שצריך לעשות בדיקת שתן ותרבית ורק לאחר 3 ימים יודעים אם לתת אנטיביוטיקה. מה לעשות בבקשה אני אובדת עיצות כי אני מאמינה לרופא שלי הוא עזר לי מאוד אך אני מאמינה שגם הבוס שלי יודע כמה דברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בדרכי השתן

הוספת תגובה

• תשובה

09/12/2008

הסימפטומים של דלקת בדרכי השתן הם בד"כ כאב/צריבה בעת מתן שתן, תכיפות יתר במתן שתן, ודחיפות (צורך להטיל שתן מבלי שאכן יש שתן), לעיתים גם כאב בבטן תחתונה.
    אם הדלקת מערבת את הכליות התופעות הן חם גבה וכאבים באזור המתניים.
    במקרה של דלקת בדרכי השתן יש עדיפות לביצוע בדיקת שתן כללית ותרבית לפני התחל טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו