האם אפשר לתבוע את הנהלת בית חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לתבוע את הנהלת בית חולים
    רונית
    17/01/2009

שלום רב, אבי עבר ניתוח כריתת רגל עקב נמק יש לציין שהוא חולה סכרתי, אחרי הניתוח הוא הרגיש מצויין ולאחר שבועיים בערך היה דלקת באזור כריתת הרגל , אבי נדבק מאחד מהחולים בקלבסיאלה פנאומוניה ואני שואלת אותך רופא יקר אבי מת, האם אפשר לתבוע הנהלת בית חולים על זה שהדביקו אותו בחיידק הזה. כמובן שכאן במקרה ספציפי של אבי דרוש מילונים בכדי לשפר את הציוד בבית חולים כפפות, סבונים סטרילים וכו'......אבל בכל זאת שמעתי על סיפור שמשפחה תבעה את גוף הבית חולים בנושא קלבסיאלה. אבי מת יושבים שבעה ...וממשיכים הלאה ...אני רוצה לעשות משהו בנדון ואשמח לתגובתך . אם שמעת מקרה דומה שלי תודה ושבוע טוב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תביעות ורשלנות רפואית

ד''ר שמעון אדלשטיין
    18/01/2009

ראשית משתתף בצערכם.
    רגל סוכרתית, הינו סיבוך מוכר ושכיח, לצערנו, של סוכרת, בעיקר אם הסוכרת אינה מאוזנת דיה.
    זהום של גדם לאחר כריתה הינו סיבוך מוכר לאחר ניתוח, בעיקר בחולים סוכרתיים, וזהום בקלבסיאלה יציבה (אם אכן היתה כזו) הינה תופעה שמתפשטת בבתי החולים בארץ ובעולם כולו, ביטוי לשמוש יתר באנטיביוטיקות.
    עד כאן רפואה.
    לגבי הפן המשפטי - אני מתאר לעצמי שאפשר לתבוע כל אחד על כל נושא. אני ממליץ לך להתייעץ עם עורך דין המתעסק בתחום הרשלנות הרפואית, להביא בפניו את פרטי המקרה כולו, כולל כל תיקיו הרפואיים של אביך, ויחד תחליטו אם כדאי לתבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו