בחילות וחוסר תיאבון לאחר חזרה מהודו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות וחוסר תיאבון לאחר חזרה מהודו
    תומר
    23/02/2009

שלום, לפני כ- 9 חודשים חזרתי מהודו. לאחר שחזרתי חוויתי תופעה בה הרגשתי בחילה נוראית כאשר הייתי נכנס למסעדות או מקומות בהם ריח אוכל דומיננטי. לא יכולתי אפילו לטעום את האוכל מרוב הבחילה. לאחר כשלושה שבועות נעלמה התופעה כאילו לא הייתה. שמעתי מחבר כי זהו חיידק מסויים שמתיישב בקיבה ועובר לבד אחרי כמה שבועות. לפני כשבועיים שוב חזרה לי בדיוק אותה ההרגשה של בחילות בקירבת אוכל. 1. מהיא הבעיה? האם באמת מדובר בחיידק? 2. כיצד ניתן לרפא התופעה. בברכה, תומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

23/02/2009

ממליץ לפנות לרופא המשפחה ולבצע בדיקת צואה לטפילים ולחזור עליה 3 פעמים - במידה וימצא בצואה טפיל הרופא שלך יספק לך טיפול מתאים.
    במידה ולא ימצא רצוי לשקול בירור מקיף יותר לבחילה ממנה אתה סובל כמו בדיקות מעבדה וסונאר של הבטן כולל אזור כיס המרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה.

תומר
    23/02/2009

ד"ר אבי יצחקי שלום, ראשית תודה על התשובה המהירה. כשחזרתי מהודו ביקרתי אצל רופא המשפחה שאמר שהוא אפילו לא יודע מהיכן להתחיל מאחר וקיימים הרבה סוגי חיידקים (אני הנחתי בעבר שמדובר בחיידק) או גורמים אחרים. הוא המליץ לי ללכת למרפאה המתמחה במטיילים שיעזרו בכיוון. אני חושש שכאשר אני אגיע אליו שוב אני אקבל את אותה התשובה. 1. האם אתה מכיר מקום מקצועי יותר בו מטפלים בסוג כזה של בעיות? 2. האם אתה יכול להמליץ על רופא מסויים בקופ"ח מכבי (הקופה בה אני חבר) שיש לו יותר אוריינטציה לנושא? בברכה, תומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה המשך

דר' אבי יצחקי
    23/02/2009

במכבי יש רופאים מומחים למחלות זיהומיות, בקש מהרופא שלך הפניה לאחד היועצים הללו בכל מקרה הפניה לבצע 3 בדיקות צואה לטפילים ניתן לקבל גם מרופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו