קנדידה וטפילים במעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה וטפילים במעיים
    ארז
    16/03/2009

שלום רב, פניתי לרופאת משפחה לשם בדיקת הימצאות קנדידה. להלן תוצאות הבדיקות : - Negative OCCULT BLOOD STOOL שם הבדיקה Parasites in stool ממצא תהליך parasites not found Parasites dir micr Negative Campyl stool culture S/S Cult Negative Stool culture שלושי שאלות לי אליכם: 1. האם אחת מהבדיקות הנ"ל מאפשרת איתור קנדידה או שבעצם יש צורך בבדיקה מיוחדת שאינה מופיעה כאן לאיתור קנדידה? 2. האם התוצאות הללו מבטיחות במאת האחוזים שאין לי התפשטות של קנדידה במעיים מעבר לרמה הנורמלית? 3. אני מבין שאין לי בעיה של טפילי במעיים... אבל בניקוי המעיים שעשיתי (Colon Hydrotherapy) אמרה המטפלת כי יש לי בעיה של טפילים...אציין שלאחר הבדיקה התחלתי דיאטה, הפסקתי לחלוטין לצרוך סוכר, קמח והתחלתי לקחת פרוביוטיקה בערך חודש (אולי גם זו הסיבה שנפתרה בעיית הקנדידה) אני מודה לכם מראש על תשובותיכם. שב תשלום, ארז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה וטפילים במעיים

הוספת תגובה

• תשובה

16/03/2009

קנדידה היא חלק מהפלורה הרגילה של המעי. מסיבה לגמרי לא ברורה יש "מטפלים" שממליצים לחפש את השמרים הללו למרות שבאדם בריא הם לא גורמים לכל בעיה. הדבר משולל כל בסיס מדעי. בעיני עדיפה קריאת ספר טוב על פני התעסקות עם הצואה שלא לצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך אולם לא ענית על שאלותיי

ארז
    16/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו