דוקסילין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקסילין
    אורי
    22/03/2009

שלום, בזמן האחרון נעשה לי בדיקה לקדחת קיו ונמצא שזה חיובי: Q FEVER IGG 800. לאור זאת הרופא נתן לי טיפול בדוקסילין. 100 פעמיים ביום למשך שבועיים. מכיוון ששכחתי לשאול כמה דברים רציתי לדעת: -נאמר שכדאי לקחת את הכדור אם אוכל והרבה מים. האם לקחת את זה בלי אוכל ואם קצת מים ישפיע על פעילות התרופה או שזה גם בסדר? -האם צריך שיהיה בדיוק 12 שעות בין נטילת כל כדור או שאני יכול לקחת את זה נגיד ב8 בבוקר ואת השני ב4 אחה"צ? -וגם כתוב בעלון שמומלץ לקחת את הכדור בבוקר או שעה לפני השינה. עוד פעם, האם יש קשר בין פעילות הכדור לבין לקיחתו בזמני עירנות שונים או שזה לא משנה? סליחה על השאלה המורכבת! תודה, אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקסילין

הוספת תגובה

• דוקסילין

ד''ר שמעון אדלשטיין
    27/03/2009

דוקסילין מקובל לטול עם כוס מיים מלאה (לא צריך להגזים) ורצוי שלא לשכב כשעה אחר כך (החשש מדווחים לא רבים על כדור ש"נתקע" בושט וגרם שם לדלקת מקומית). מרווח הזמן של 12 שעות הוא טווח רצוי, אם קיימת חריגה קלה אין בזה רע, ברם הפרשים של 8-16 שעות לא נראית לי עונה על "חריגה קלה".
    אין משמעות לעירות ושינה, אלא כפי שאמרתי, חשוב שלא לשכב כשעה לאחר נטילתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו