מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יכול להיות רעיון לשפעת או לאזהבית04/08/2009
בס"ד
לכבוד ד"ר שמעון אדלשטיין,
שלום רב. רציתי לשאול: יש תרופה או חומר ששמעתי מבני משפחתי המבוגרים שהיו משתמשים בזה למלריה, ואחר כך גילו שזה טוב לשפעת :quinine
עכשיו ,אני שמעתי שהסיבה לא ברורה אבל בקשר לשפעת החזירים נדבקים בזה יותר הצעירים מהמבוגרים. אולי התרופה הזאת עזרה להם להיות מחוסנים יותר או שאין קשר?
רציתי לציין שפעם היו מוכרים בחנויות משקה קל בשם ginger ale
ונדמה לי שהיה בזה את החומר הזה.(קו'ניין)
נוסף לכך יש משקה אלכוהולי בשם ג'ין וכו'
ורציתי לציין שלגבי דלקות גרון (סטרפטוקוקיות-חיידקיות) אז, ד"ר טליה מרק אמרה עצה מצוינת, שעזרה לבת שלי:
לגרגר כף אלכוהול כמו וודקה וכו' לפחות ארבעים אחוז שמיועד לשתיה כמובן,
פעם בשבוע , ולא לאכול או לשתות אחרי זה חצי שעה וזה מונע הרבה דלקות כי זה הורס את בית הגידול של החיידקים.
האם יש קשר בין האלכוהול הזה לבין כל הנושא של הquinine
או שזה ויראלי וזה חיידקי ואין קשר.
תודה רבה רבה
ירדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק הערה קטנה בקשר לכינין
ח. קראוס18/08/2009לא מדובר בג'ינג'ר אייל אלא במי טוניק, המכילים (או לפחות הכילו בעבר) את צמח הכינין שהיה בשימוש נגד מחת המלריה כשמגיפה זו השתוללה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והערה
ירדנה18/08/2009בס"ד
לכבוד ח. קראוס,
תודה רבה. כן התכוונתי שהיו שמים כינין, בתוך המשקה גי'נג'ר אייל. דרך אגב קראתי שצריך להזהר עם המינון של הכינין כי יש בזה תופעות לוואי. אבל רק העליתי נקודה למחשבה. שאולי זה יכול לעזור.
בכלל אולי יש משהו טבעי שיכול לעזור לכל המחלה הזאת בעזרת ה'.
בכבוד רב
ירדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)