שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לילך
    30/09/2009

שלום אני בת 16 ויש לי כבר כמה ימים מן סוג של שפעת מחר יהיה לי תור אצל רופא.
    הבעיה היא שהיום שהתקלחתי הרגשתי כאבים בנרתיק והסתכלתי וראיתי שהופיעו לי 3פצעים שנראים דלקתיים ואני לא מקיימת יחסים עם גבר וגם לא ניהלתי ואני מקפידה על היגינייה כלומר מחליפה כל יום תחתונים ומתקלחת מספר פעמים ביום. ואני ממש סובלת מכאבים מהפצעים הללו בפות וקשה לי ללכת ולתפקד. האם יש לך השערות אם זו מחלה זיהומית ואיזו?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פצעים בפות

ד''ר איל נדיר
    30/09/2009

שלום לילך,

זה נכון כי במרבית המקרים בהם מופיעים באיברי המין מדובר במחלות במועברות במין. מאחר ואצלך לא קיים חשד שזה המצב, צריך להעלות אפשרויות אחרות.
    לעיתים עשויים להופיע פצעים בפות בעת מחלה נגיפית (ויראלית) דוגמת מחלת הנשיקה (ומאחר ואמרת כי את חולה כבר מספר ימים, זה יכול להתאים), במקרים אלה הפצעים חולפים מעצמם תוך כשבועיים. פצעים גם יכולים להיווצר בשורשי שיער או בפתחי בלוטות הנמצאות במקום (אך לרוב יופיע פצע בודד). פצעים גם יכולים לנבוע מסיבות לא זיהומיות (דוגמת 'אפטות' בפה).
    בכל מקרה, אני בהחלט ממליץ שרופא נשים יראה את הפצעים ויאבחן.

בברכה,
    ד"ר איל נדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו