קדחת המוח היפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קדחת המוח היפנית
    שני
    17/11/2009

שלום רב,
    אני כחודש לפני טיסה לדרום הודו, רציתי לדעת האם עדיין יש לי אפשרות להתחסן נגד קדחת המוח כיוון שאמר לי שצריך להמתין 28 יום בין המנה הראשונה לשניה ואין לי את הזמן הזה... שאלה נוספת הרופא שהתחסנתי אצלו המליץ לי למרות שאני טסה לחודשיים, לא לעשות את החיסון אבל הפחד שלי הולך וגובר עם הזמן לטוס להודו לא מחוסנת....
    אני נוחתת בדלהי ומשם יורדת לגואה (בדרך אעבור בכפרים ומקומות שהמליצו לי)
    האם יש לך משה להמליץ לי????

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קדחת המוח היפנית

הוספת תגובה

• שיקולים לדלקת מח יפנית

ד''ר איל נדיר
    17/11/2009

שלום שני,

נדמה לי שכבר כתבתי כאן בפורום מהם השיקולים שאני מפעיל בהחלטה האם לחסן לדמ"י או להימנע מזה.
    בכל אופן ההחלטה מתבססת על 1.משך הנסיעה 2.העונה 3.אופי הנסיעה ו-4.דעת/רצון המתחסן.
    מעל לכל זה עומד השיקול לא להזיק למתחסן.

נסיעה של חודשיים מחוץ לעונת המחלה אכן גבולית מאוד מבחינת הצורך אבל במקרה זה רצונך להיות מוגנת הוא אכן משמעותי.
    ניתן לקבל את החיסון בפרוטוקול מזורז של 3 זריקות תוך שבועיים (שבוע זו מזו) כאשר מומלץ לקבל את האחרונה לפחות 10 ימים בטרם הטיסה כך שפרקטית עדיין יש לך זמן.

בברכה,
    ד"ר איל נדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיות

שני
    18/11/2009

תודה על העזרה, למרות שהרופא לא המליץ לי לעשות את החיסון החלטתי לעשות אותו!
    השאלה שלי היא אם נולדתי עם אלרגיה לחלב אך האלרגיה עברה, ובנוסף אני אלרגית לאופטלגין נוזלי ורגישה למתכות שהם לא כסף או זהב
    האם הסיכון לתופעות לוואי גבוה יותר?

שוב תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיות

שני
    18/11/2009

תודה על העזרה, למרות שהרופא לא המליץ לי לעשות את החיסון החלטתי לעשות אותו!
    השאלה שלי היא אם נולדתי עם אלרגיה לחלב אך האלרגיה עברה, ובנוסף אני אלרגית לאופטלגין נוזלי ורגישה למתכות שהם לא כסף או זהב
    האם הסיכון לתופעות לוואי גבוה יותר?

שוב תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיות וחיסון למח יפנית

ד''ר איל נדיר
    18/11/2009

שלום שוב,

עקרונית, אנשים בעלי רקע אלרגי משמעותי נמצאים בסיכון גבוה יותר לפתח תופעות אלרגיות לחיסון. בעיקר אילו שאלרגיים לעקיצת דבורה.
    עם זאת, טרם נתקלתי אישית בתופעה מסוכנת (טפו טפו טפו) לאחר אלפי מנות שכבר נתתי.

בברכה ונסיעה טובה,
    ד"ר איל נדיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו