מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר למחלת הנשיקה:רן12/02/2010
היי
השאלה של: אדם שחלה במחלה והחלים, האם הוא עדיין מדבק בנשיקות ובהפרשות?
*אני שואל את השאלה, כי ידוע שהמחלה הזו לא ממש עוברת, יש לה פיקים מפעם לפעם בחיים אך האדם שחלה והחלים , מחוסן מלהיות חולה שוב.
וכן, יש שני סוגי נגיפים שמחוללים את המחלה, אז האם אדם שחלה בנגיף אחד מחוסן מהשני? ואם לא, זה אומר שניתן להידבק פעמיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיים טיפול למחלת הנשיקה
אייל13/02/2010אני סבלתי מהמחלה בצורה קשה ואני יכול לומר לך
שאל תסתפק בתשובות של רופא קונבציונלי כי אני עשיתי את הטעות הזו.
חפש בגוגל את המילה : הטיפול במחלת הנשיקה
כך עשיתי והגעתי למטפל שמתמחה במחלות עור והוא פיתח טיפול מדהים למחלת הנשיקה
שפשוט הציל אותי ממה שהיא הותירה בי אחרי לכאורה היא חלפה אך בפועל היא לא חלפה.
קבלתי ממנו קוקטייל צמחי מדהים שאחרי שלושה ימים הייתי כמו חדש.
חפש בגוגל כפי שהמלצתי לך ואתה תראה כמה צדקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל..
רן13/02/2010אייל היקר:)
תודה על הדאגה והרצון לעזור, זה מוערך, אבל לא זו השאלה, השאלה שלי מכוונת לרופא מקצועי שיענה לי, האם אדם שחלה והחלים באחד מהשניים (CMV EBV), האם אחרי שהחלים הוא מדבק?
זו השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרן
אייל13/02/2010אני רק ניסיתי לסייע לך במידע שהוא בעניי קדוש (-:
אני כבר עשיתי דוקטורט על המחלה .
המחלה יכולה להיות מדבקת עד שנה וחצי מהופעתה.
אבל מה זה משנה, העיקר שיש טיפול ואני מקווה שאתה תחלים .
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר בריא 17 שנה LOL
רן13/02/2010השאלה היא לא בענייני:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה במחלת הנשיקה
ד''ר איל נדיר13/02/2010שלום רן,
לאחר מחלה (בה הנגיף מופרש ברוק ובשתן בכמות משמעותית) קיימת הפרשה של הנגיף באופן הולך ופוחת לאורך תקופה של מספר חודשים (שמשכם לא ידוע לגמרי ושונה מאדם לאדם). וכן, מכיוון שהנגיף עקרונית נשאר חי בגוף לשארית החיים הוא עשוי מפעם לפעם "להרים את הראש" ואז תאורטית עשויה להיות הפרשה שלו.
שני הנגיפים שגורמים למחלת הנשיקה (EBV ו-CMV) הם בלתי תלויים והדבקה באחד אינה מחסנת לשני. שניהם שייכים לאותה משפחת נגיפים (משפחת נגיפי ההרפס).
בברכה,
ד"ר איל נדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר
רן13/02/2010אז זה אומר, ששני אנשים שבאם במגע אינטימי, תמיד לוקחים סיכון....
אפילו אם שואלים אחד את השני, לא תמיד יש תשובות ישירות...אני למשל הייתי חולה במחלה לפני שנים רבות מאוד, אבל לא הצליחו לעלות על המחולל של המחלה בימים ההם, עד היום אני לא יודע האם הייתי EBV או CMV, אבל דבר אחד היה ברור, היו לי הסימפטומים הקלאסיים (פריחה וגרד קשה, גרון נוטף מוגלה, תפקודי כבד גבוהים , חום נמוך לתקופה ארוכה וחולשה איומה ולקנוח, דופר מהיר במנוחה ולקח לי שנה לחזור לעצמי..זו המחלה שהפכה אותי מ55 ק"ג לבדי בילדר ששוקל 86:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה וסיכון
ד''ר איל נדיר14/02/2010שלום שוב רן,
שני אנשים שבאים במגע, כמעט תמיד כלשהו לוקחים סיכון כלשהו, אבל גם כל מי שיוצא ברכבו לעבודה בבוקר לוקח סיכון (אפילו גדול יותר), הכל עניין של השקפה אישית וחישובי רווח ותועלת מול סיכון והפסד.
בברכה,
ד"ר איל נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהok thanks doc:)
רן15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)