חיסונים להודו בזמן טיפולי הפריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים להודו בזמן טיפולי הפריה
    ענבר
    07/03/2010

אני נמצאת בטיפולי פוריות- הפריית מבחנה, ומחכה כרגע לבדיקת היריון שאוכל לעשות עוד כעשרה ימים. לפני שהחלנו את המחזור הנוכחי קנינו כרטיסים להודו- פרס ניחומים במקרה שלא יצליח גם הפעם. תיכננתי שיהיו 10 ימים בין התשובה של בדיקת ההיריון לבין הנסיעה, אבל בסופו של דבר עקב עיכובים שונים ולא צפויים יצא שאקבל תשובה לבדיקת ההיריון רק מספר שעות לפני הנסיעה ואז במידה ויהיה חיובי אני אבטל את הנסיעה.
    השאלה שלי- במידה והתשובה תהיה שלילית ונרצה ליסוע- האם אני יכולה לקבל חיסונים כעת, בזמן שאני בהמתנה לתשובה (הייתי במספר טיולים, אז אני חושבת שרק אצטרך השלמה לטיפוס הבטן וקדחת מוח יפנית), או שעדיף לחכות ליום האחרון לפני הנסיעה ולהתחסן ב"דקה ה-90"? האם לחיסונים יש אפקטיביות במקרה זה?
    מחכה לתשובתך, בתודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיסונים בהפריה

ד''ר איל נדיר
    10/03/2010

שלום ענבר,

ככלל אני משתדל למעט עד כמה שניתן בחיסונים בעת הריון ועל אחת כמה וכמה בהריון התחלתי ויקר!
    אי לכך ובהתחשב שככל הנראה תזדקקי רק להשלמות של חיסונים, נראה לי כי עדיף להתחסן "בדקה התשעים ואחת. במקרה השלמות יש אפטיביות כמעט מיידית.

בברכה,
    ד"ר איל נדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו