דחוך דחוך !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוך דחוך !!!
    מיקה
    10/03/2010

שלום דוקטור,
    מזה חודשיים אני סובלת מתחושת שריפה בנרתיק כאילו יושבת על סיר רותח עשיתי משטח וגינלי שיצא תקין מספר בדיקות שתן שיצאו
    סטרליות וללא חיידק עכשיו עשיתי בדיקת שתן חוזרת ונמצא חיידק אי כולי עשיתי בדיקת פי סי אר שתן פרטית נמסר שנמצא אורואפלסמה במהלך החודשיים ניתן לי ע"י מספר רופאים אנטביוטיקות שכלל לא השפיעו והחמירו את הרגשתי הכללית נתנו לי תרופות לפטרייה שהחמירו את מצבי איך היית מציע לי לטפל בעניין מטריד זה באופן יעיל וסופי איזה סוג אנטביוטיקה לקחת ?
    איזה רופא יכול לטפל בזה בצורה הכי יעילה וטובה ? האם החיידק אי כולי או האורופלסמה יכולים לגרום לתחושת צריבה בדרגה כזו ?
    אשמח אם תפנה אותי לגורם המתאים אני ממש סובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוך דחוך !!!

הוספת תגובה

• שריפה בנרתיק

ד''ר איל נדיר
    12/03/2010

שלום דנית

האם השריפה היא כל הזמן? (זה אכן מתאים לדלקת בנרתיק), האם רק מופיעה בעת מתן שתן? (כי אז צריך לחשוד בדרכי השתן - אם כי חודשיים ברצף זה לא ממש סביר ורב בדיקות השתן היו תקינות). האם יש קשר לקיום יחסים? בן-זוג חדש? סבון חדש שאת משתמשת בו?
    מה בדקו ב-PCR חוץ מאוראפלזמה? האם בדקו כלמידיה? זיבה? עשו משטח לטריכומונס?

האוראפלזמה יכולה עקרונית להסביר את התחושות אך אם טופלת כמקובל באנטיביוטיקה מתאימה זה אמור היה לעבור או לפחות להיות מוטב באופן משמעותי זמנית.

הרבה שאלות ובינתיים אין תשובה חד משמעית. מי שאמור לבדוק, לשלוח בדיקות ולעקוב אחרייך הוא בסופו של דבר רופא הנשים.

בברכה,
    ד"ר איל נדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו