2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    בן
    20/03/2010

שלום ד"ר נדיר,

2 שאלות לי אלייך:

1. מזה כחודשיים אני סובל מחולשה ותשישות, מלווה בחוסר איזון (סחרחורת קלה) ובחילה קלה. אין לי חום. זה התחיל כסחרחורת ובחילה חזקות כשבועיים, ולאחר מכן הפך לחוסר איזון ובחילה קלה שנמשכות כבר כחודש. בדיקות דם תקינות כולן. ESR-6. בדיקות עיניים ואאג תקינות.
    האם מוכר וירוס שגורם לתופעות אלו ובמשך זמן כזה?

2. בנובמבר-דצמבר 2008 עשיתי, לאחר ביקור אצלך, במרפאת המטיילים בלוד ובאשדוד את החיסון לצהבת B כמדומני (בהפרשים של 3 שבועות) לפני טיסה למזרח. האחות רשמה שם גם 31 במאי 2009, חצי שנה אחרי, לבוא לקבל עוד חיסון שאותו לא עשיתי... מה אני עושה עם זה כרגע? הולך ועושה את זה בכל מקרה?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• תשובה וחצי

ד''ר איל נדיר
    21/03/2010

שלום בן,

1. אני לא מכיר איזשהו נגיף מוכר הגורם לתמונה שכזו. רוב הנגיפים שגורמים לתמונה מתמשכת מתחילים כמחלת חום ורק אז משיכים לתקופה נוספת של תשישות. אכן לרוב אנחנו נוטים לייחס מחלת סחרחורת (ורטיגו) בצעירים לוירוס, אך לא ידוע לי על נגיף שהוכח כגורם לזה ובטח לא על טיפולים ספציפיים כנגד אחד שכזה.

2. אכן. עושה זאת בכל מקרה. וגם אם זה ייקח עוד זמן זה בסדר.

בברכה,
    ד"ר איל נדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו