מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HIVאביב30/08/2010
שלום רב,
עשיתי קעקוע לפני כשנה והתפתחה לי פריחה ליד הקעקוע ועליו, את הקעקוע עשיתי בארץ במקום מוכר, למרות זאת חששתי שנדבקתי וביצעתי בדיקות שיצאו שליליות שלושה חודשים לאחר ביצוע הקעקוע. הסיבה שבגללה נלחצתי הנה שיצא לי פצע מוגלתי גדול בפנים ונאלצתי לקחת אנטיביוטיקה. לאחר שמונה תשעה חודשים עדיין לא נרגעתי וביצעתי בדיקה נוספת שגם היא שלילית האם אני יכול לסמוך על בדיקות אלו שעשיתי בוועד למלחמה באיידס ובזמנים שביצעתי? האם הסיכוי להידבק מקעקוע הנו גדול?
דבר נוסף....לאחר הבדיקה השנייה, ממש באותו היום חטפתי צינון ואחרי כשבועיים הופיעה לי נפיחות מוזרה באיבר המין שהיא נמצאת עד היום, האם יש איזשהו סיכוי שנדבקתי מהבדיקה השנייה שעשיתי? והאם בכלל אפשר להידבק?, היו לי גם כאבי גרון לאחר מכן (יש לציין כי עשיתי את הבדיקה בוועד למלחמה באיידס) האם ניתן לסמוך עליהם מבחינת היגיינה ומקצועיות?
האם אתה ממליץ על בדיקה נוספת חודשיים לאחר הבדיקה בוועד שממנה אני חושש שנדבקתי?
מטרתי אינה לפקפק באף אדם אני פשוט מאוד לחוץ...
תודה רבה ובריאות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה...
אביהו05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה ב-HIV
ד``ר יסמין מאור05/09/2010אמינות הבדיקות ל-HIV גבוהה וניתן אמצעותם לאתר הדבקה עד 3 חודשים טרם ביצוע הבדיקה.
לכן בשלב זה ברור כי לא נדבקת ב-HIV במהלך ביצוע הקעקוע.
הסיכוי שנדבקת ב-HIV במהלך ביצוע הבדיקה בוועד למלחמה באיידס היא אפסית. הבדיקות מבוצעות בציוד חד פעמי סטרילי.
הדרך הטובה למנוע הדבקה ב-HIV היא על ידי התנהגות נכונה, ובעיקר שימוש בקונדום בזמן קיום יחסי מין.
לגבי הנפיחות באבר המין - זה דורש בדיקת רופא. אני ממליצה לפנות לרופא עור ומין.
והכי חשוב - להוריד את מימד הלחץ!
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אביהו05/09/2010ראשית תודה רבה על התשובה.
עשיתי עוד שתי בדיקות אחרי הבדיקה בוועד (אחת חודשיים אחרי ואחת שלושה חודשים אחריי) והן ברוך השם שליליות. האם אני יכול להיות רגוע לדעתך? או שעליי לעשות בדיקות נוספות? במידה והייתי נדבק במהלך הבדיקה בוועד האם שתי הבדיקות האלו היו מגלות את הנוגדנים?
האמת שאני מרגיש תסמינים מסויימים בגוף אבל אני בטוח שהם יכולים לנבוע מהחרדה הקשה שאני נמצא בה.
תודה רבה
ושנה נהדרת שתהיה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה ב-|HIV
ד``ר יסמין מאור05/09/2010אתה יכול להיות רגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושנה טובה ומוצלחת!
אביהו06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)