נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    מאיה
    19/09/2010

אני בת 30, לפני כחודש החלה אצלי נשירת שיער מאוד מאוד אגרסיבית שהולכת ומתחזקת. במקביל הופיעה לי דלקת באוזן- דבר שאייני סובלת ממנו בדר"כ, ולא שהיתי בים או בבריכה באותה התקופה. כמה ימים לאחר מכן החלו לתקוף אותי כאבים ברגל שמאל והאורתופד איבחן אצלי דלקת בכף הרגל. בחודש האחרון החלה אצלה גם תופעה של התכווצוית שרירים ברגליים ובכפות רגליים אשר חוזרת כל לילה כמה פעמים, ובימים האחרונים מלווה גם בנימול ברגל אחת. האם ייתכן שמדובר בכלל במחלה זיהומית כלשהי ולא במחסור בברזל כפי שמראות בדיקות הדם שעשיתי?
    אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער ותופעות נוספות

ד''ר ענת וידר-פיינסוד
    19/09/2010

שלום מאיה, מחלה זיהומית מלווה בד"כ בחום ובעלייה במדדי דלקת בבדיקות הדם. לא נראה שזה המצב אצלך, אך אין בידי פרטים מספיקים. אכן, חלק מהתופעות שאת מציינת מתאימות לחסר בברזל, אך חסר זה לא מסביר את כל התופעות. אם את ממשיכה להיות תסמינית לאחר הטיפול בברזל, יש מקום לבדיקת רופא מדוקדקת כולל אנמנזה (שאלון רפואי), בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה מקיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו