עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!!
    הללויה
    08/10/2010

שלום לרופאים היקרים,

לפני שמונה שנים במסגרת טיפול בהליקובקטר פילורי, קיבלתי 3 סוגים של תרופות אנטיביוטיקה. הרגשתי הקלה אך לאחר מס' ימים ספורים, התחלתי להרגיש בפה ובלשון הרגשה נוראית של טעם רע וריח נוראי. הרופא שלח אותי לבדיקות ונמצא שיש לי שתי פטריות - אלביקנס וטרופיקל. הוא נתן לי דקטרין, אורל ג'ל וכו' ואכן זה עזר מאוד אך ברגע שהפסקתי לאחר שבועיים עם התרופות הפטריה חזרה. מאז ועד היום ניסיתי אין ספור טיפולים. ביניהם אלטרנטיביים, שינוי תזונה, ושוב את התרופות שהזכרתי אך הפטריה ממשיכה ומשגשגת ואיני יודעת מנוח.
    אני חסרת אונים. ההרגשה, הטעם, וכן הריח פוגעים באופן משמעותי באורח חיי.

אני פונה אליכם ממש במצוקה, אנא, האם יש לכם בתחומכם איזה שהוא פתרון?

אודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!!

הוספת תגובה

• עזרה!! - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    09/10/2010

קרוב לודאי כי לא מדובר בבעיה הקשורה לפטריות הללו שמצויות אצל כולנו בחלל הפה. הייתי ממליצה בשלב ראשון על ברור אצל רופא שיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר והמשך

הללויה
    09/10/2010

שלום לך ד"ר,
    פניתי לרופא שיניים לא פעם בתקופה זו שהזכרתי. רופאי השיניים שללו בעיה כלשהי. אין שום סיבה לבעיה שלי הקשורה לנושא השיניים.
    כפי שציינתי אובחנתי כבעלת שני סוגים של קנדידה, וזו אבחנה ממשטח לשון שעשיתי. אודה לך אם תוכלי לומר לי אם עליי לפנות למומחה למחלות זיהומיות.
    תודה
    נסיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר והמשך - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    10/10/2010

אני בהחלט ממליצה על פניה למומחה למחלות זיהומיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו