CMV בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון

ורד
    13/10/2010

הייתי היום אצל הרופא נשים הוא אמר לי שהתוצאות תקינות וההדבקה ארעה לפני ההריון, ואם אני ממש מודאגת שני יעשה מי שפיר בשבוע 22. גם כשהתעקשתי הוא סירב לתת לי טופס 17 להעברת הבדיקות לרמבם או תל השומר, הוא התייעץ עם רופא נוסף באותה משמרת שאמר אותו דבר. אגב, הוא בכלל לא הבין למה אני רוצה לפנות לזיהומולוג. הוא אמר לי שאם אני רוצה אני יכולה לקבוע תור לרופא שמתמחה בהריון בסיכון.
    בכל זאת לקבוע תור לזיהומולוג ולנסות להשיג טופס 17?
    סליחה על הנדנוד אני מרגישה שאני לא מקבלת תשובות חד משמעיות ולא רוצה להסתכן, ומעדיפה לא לעשות מי שפיר אם אני לא בסיכון.

שוב תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CMV בהריון
    ורד
    11/10/2010

שלום!

בבדיקת דם שעשיתי בשבוע 8 יצא

CMV IGG חיובי 7.6

CMV IGM גבולי

CMV IGG AVIDITY 0.31

בשבוע 11 יצא

CMV IGG חיובי 6.3

CMV IGM שלילי

יש לציין שילדתי לפני שנה וחצי ואז היה לי IGG שלילי, למרות שביקשתי מהרופא נשים בדיקה לפני הכניסה המתוכננת להריון לבדוק מה מצב הנוגדנים הוא סירב ובסוף לא עשיתי כך שאיני יודעת מתי נידבקתי ואני יודעת שההמלצה היא לא להכנס להריון חצי שנה לאחר הידבקות.

מה מומלץ לעשות בהמשך (חוץ מלעבור רופא)?

האם גם אם ההדבקה הייתה מעט זמן לפני ההריון יש סיכון בהדבקות של העובר?

ראיתי שמומלץ לבקש הפנייה למעבדה ברמבם או תל השומר האם זה מומלץ במקרה שלי?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV בהריון

הוספת תגובה

• CMV בהריון - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    12/10/2010

תשובות הנוגדנים שלך מורכבות ויש להתיעץ עם מומחה למחלות זיהמויות בכדי להחליט מה המשמעות להריון. האינטרנט אינו תחליף להתעיצות כזאת. ברמה העקרונית גם אם חלית ב-CMV לפני הכניסה להיריון יכולה להיות לזה משמעות בסיטואציה מסויימת גם על ההריון עצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

ורד
    12/10/2010

אני בכל מקרה קובעת תור אצלזיהומולוג רק רציתי לשמוע עוד חוות דעת ואם כדאי קודם לבקש טופס 17 לבדיקה חוזרת של הדם בתל השומר או רמבם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    12/10/2010

הייתי עושה את הדברים במקביל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו