שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    karin
    26/11/2007

ב9 לדצמבר אני נוסע לתאילנד..אני מתכוון אולי לטייל גם בסינגפור והונג קונג .
    ב21 לנובמבר עשיתי 2 חיסונים ראשוניים נגד צהבת A וB ,כלומר חיסון אחד נגד כל מחלה .
    יש לציין שבמסגרת הצבא באוגוסט 2003 ,עשיתי שני חיסונים :אחד נגד טטנוס והחיסון השני נקרא Avaxim .
    מה המלצתך בנושא ,האם אפשר וכדאי להספיק לעשות את החיסון השני נגד צהבת B ,האם אתה ממליץ לבצע חיסונים נוספים או לחדש כלשהם? ומה בנוגע ליתושים(האם אתה מכיר תכשיר יעיל ,לא חשוב המחיר העיקר הטוב ביותר)
    מבקש את עזרתך, אם תוכל לתת לי תשובה ברורה ומפורטת אשמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דוד ששה
    26/11/2007

הייתי ממליץ על חיסון נוסף להפטיטיס B טרם נסיעתך, ולהקפיד על החיסון השלישי עם חזרתך.AVAXIM הוא חיסון להפטיטיס A - דהיינו בסופו של דבר השלמת שתי זריקות ואתה מחוסן.
    אתה אמור אגב להתחסן גם לפוליו ולטיפואיד.
    לגבי יתושים - אתה מכוון למלריה? כי ברב האזורים בתאילנד אין סכנת מלריה וגם לא בהונג-קונג ובסינגפור.
    תוכל להשתמש בכל דוחה יתושים שמוכרים בבית מרקחת / בסופר. אם תסתכל באותיות הקטנות כמעט כולם מכילים את אותו החומר הפעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

רם
    26/11/2007

לא התכוונתי קדחת המוח היפנית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דוד ששה
    27/11/2007

אין חשש לדלקת מח יפנית בעונה זאת באזורים שהזכרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו