cmv במהלך הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv במהלך הריון
    רות
    16/11/2010

שלום אני בת 27 לבעלי ולי יש בעיות להיכנס להריון בסוף נכנסנו במזל שניה לפני טיפול

היום אני בשבוע 9 אך לצערי כנראה נדבקתי בנגיף בתחילת ההריון . מחזור אחרון ב6.9

כנראה נכנסתי להריון בשבוע של ה25.9 בתאריך 6.10 עקב בקשה של בית חולים לפני

טיפולים עשיתי בדיקה igg יצא שלילי לאחר מכן כאשר גיליתי שאני בהריון עשיתי בדיקה

בתאריך 4.11 ויצאו שניהם חיוביים . עכשיו אני מודאגת ראשית בגלל העובדה שכל ההריון

הוא מלחתחילה נס ושנית כי אני צריכה לחכות עד חודש חמישי כדי לעשות מי שפיר ולראות

עם העובר נדבק . ואם כן מה אז ? אחרי שמרגישים ורואים .?

מבקשת שתתני לי קצת מידע ועידוד

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv במהלך הריון

הוספת תגובה

• cmv במהלך הריון - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    16/11/2010

כאשר יש הדבקה ב-CMV בתחילת ההריון כשליש מהעוברים נדבקים ובחלקם יש גם בעיות התפתחותיות. עדין שני שלישים מהעוברים לא נדבקים ולא מפתחים סיבוכים.
    נקודה שנייה היא שיש לבחון בקפדנות את הבדיקות שלך ולודא שאכן הן מצביעות על הדבקה חדשה ב-CMV. לעתים הפרשנות של הבדיקות מורכבת.
    יעוץ טוב לא ניתן לתת דרך האינטרנט ואני ממליצה בחום לקבוע פגישה עם מומחה למחלות זיהומיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו