סיוע והתייעצות דחופים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוע והתייעצות דחופים
    גולן
    28/11/2010

אני בן 38 ובמהלך התקופה האחרונה אני סובל מתופעות הלוואי הבאות: עייפות, חולשה, כאבי שרירים, כאבים באשכים, נשימה כבדה וחוסר אוויר, כאבים באזור מותניים, צריבה במתן שתן, חום פנימי ואיברים אדומים (כגון אוזן ועורף) ללא חום, כאבי ראש אחורי, בטן נפוחה, גזים, בלבול.

בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה נשללה אפשרות למחלת הנשיקה ו-CMV אך הערך של EOS% יצא 8.3 ומעל הנורמה. כמו כן נשלחתי לבדיקת חיידק הליקובקטור (עדיין בבדיקה). צילום חזה יצא תקין

בבדיקה פרטית שעשיתי לפטריית הקנדידה (במעבדה פרטית בבית חולים אלישע בחיפה) קיבלתי אבחנה כי יש לי קנדידה ברמה 4 (הגבוהה ביותר, כאשר הסולם הוא 1-4).

ברצוני לברר:

1. האם כל התופעות הלוואי הללו רק מפטריה זו או מדובר בדבר אחר?

2. האם יתכן שפטריה זו חדרה לדם או למערכת הלימפה והועברה ממערכת העיכול
    לריאות לראש ולגרון ??

3. אילו בדיקות עליי לדרוש מרופא המשפחה ?

4. לאיזה רופא, ובאיזה תחום, עליי לגשת ??

בתודה מראש

גולן

אשמח לקבל תשובה במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוע והתייעצות דחופים

הוספת תגובה

• סיוע והתייעצות דחופים - תגובה

ד''ר ענת וידר-פיינסוד
    01/12/2010

אנו נושאים על גופנו קנדידה באופן רגיל וזה מצב תקין. חדירת קנדידה לדם מתרחשת כשיש פגיעה במערכת החיסון הוא מישנית לפציעה - ואז מדובר בזיהום קשה המלווה בחום ובסימנים נוספים. התלונות שלך לא מכוונות לאבחנה ספציפית אחת, חסרים פרטים ויש צורך בפגישה אישית עם רופא לצורך קביעת תוכנית לבירור התלונות. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו