מחלה לא ברורה שנמשכת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה לא ברורה שנמשכת חצי שנה
    מיכל
    30/11/2010

שלום, אני חולה כבר חצי שנה במה שהתחיל בחודשיים הראשונים עם כאבים בכל הגוף, שלשולים חוסר תאבון והזעות לילה, לאחר מכן נעלמו הכאבים והשלשולים והזעות הלילה וכיום אני סובלת בעיקר מחולשה, תשישות קיצונית ובחילות מדי פעם.

עשיתי אינספור בדיקות ו(כמעט) הכל יצא תקין לגמרי. כולל סרולוגיה לכל נגיף או חיידק שקיים.
    במשך שלושת החודשים האחרונים רמת הנוגדנים ל-EBV לא משתנה אצלי ונראית ככה (לא עשיתי בדיקה לפני כן):
    IGM גבולי
    IGG חיובי
    EBNA שלילי

בנוסף, רמת C3 נמוכה גבולית (80). (נוגדנים למחלות אוטואימוניות כגון ANA שליליים).

רמת Immunoglobulin M קצת מעל הגבול העליון - 238 כשהגבול העליון הוא 230. (רמות אימונוגלובולינים מסוגים אחרים תקינה)

רציתי לשאול, אם רמת הנוגדנים הכללית גבוהה בזמן שרמת הנוגדנים ל-EBV גבולית, האם זה שולל שמקור הסימפטומים שלי הוא במחלת הנשיקה?

האם תוכלו לתת לי כיוון או השערה למה שקורה בגוף שלי?
    אני נמצאת במעקב של רופא פנימי בכיר אך עושה רושם שגם הוא לא לגמרי מבין מה קורה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחלה לא ברורה שנמשכת חצי שנה - תגובה

ד''ר ענת וידר-פיינסוד
    01/12/2010

קשה על סמך התאור לתת אבחנה, לא ניתן לשלול מהנתונים שהתלונות מישניות למחלת הנשיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו