וירוס זן 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס זן 16
    בתיה
    26/12/2010

שלום

לילדתי בת ה - 6 יש יבלות סביב פי הטבעת וכעבור מספר בדיקות גילינו שלילדה יש וירוס מזן 16.
    שכרגע לא סרטני.
    אנו משפחה נורמטיבית ואפילו הרופא לא יכול להבין איך זה הגיע.
    הרופא שלך אותי לבדיקות והאפשרות היחידה שעומדת כן על הפרק זה שעם לי היה את זה אז כנראה בהריון או בלידה עצמה הילדה נדבקה
    כרגע אני הולכת לבדיקות אפילו שלפני כמה חודשים עשיתי בדיקת פאפ והיא יצאה תקינה
    אנא עזרו לי להבין יותר סיבה מהיכן זה הגיע לילדה הרי זה יכול להגיע רק בקיום יחסי מין נכון?

אודה לכם עם תענו לי בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס זן 16

הוספת תגובה

• זן 16

בתיה
    27/12/2010

מחכה נואשות לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס זן 16 - תגובה

ד''ר ענת וידר-פיינסוד
    28/12/2010

יבלות בילדים מוירוס ה- HPV נובעות ממגע קרוב ולא מיחסי מין- כך שקרוב לודאי שנדבקה ממך. לכי להבדק, ברוב המיקרים למרות נוכחות HPV, בדיקת הפאפ תקינה, עליך לבצע בדיקה ספציפית ל- HPV. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זן 16

בתיה
    28/12/2010

תודה לכם על תשובתכם ירד לי אבן מהלב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס זן 16

בתיה
    31/12/2010

שלום

הייתי אצל רופא נשים ואכן הרופא עשה בדיקה וראה שאין לי יבלות אך לא עשה לי שוב בדיקת פאפ מפני שהוא אומר שאין צורך כי הכל תקין

ילדתי לא עברה שום התעללות מינית וגם הרופא חושב כך ואפילו אומר שאין שום מצב אך הוא לא יודע להסביר לי ולא נותן לי תשובות ברורות
    הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת באופן פרטי אך עלי לפנות בנושא זה לרופא ממוחה לעור או רופא ממוחה למחלות זיהומיות ולבדוק מה הסיבה לכך באמת.

האם אתם יוכולות להמליץ לאיזה רופא עלי לפנות ?

מחכה לתשובתכם המהירה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס זן 16 - תגובה

ד''ר ענת וידר-פיינסוד
    02/01/2011

הבדיקה נקראת HPV TYPING, היא אינה בסל הבריאות. את הבדיקה מבצע רופא הנשים ששולח את הדגימה למעבדה הרלוונטית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו