מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וירוס זן 16בתיה26/12/2010
שלום
לילדתי בת ה - 6 יש יבלות סביב פי הטבעת וכעבור מספר בדיקות גילינו שלילדה יש וירוס מזן 16.
שכרגע לא סרטני.
אנו משפחה נורמטיבית ואפילו הרופא לא יכול להבין איך זה הגיע.
הרופא שלך אותי לבדיקות והאפשרות היחידה שעומדת כן על הפרק זה שעם לי היה את זה אז כנראה בהריון או בלידה עצמה הילדה נדבקה
כרגע אני הולכת לבדיקות אפילו שלפני כמה חודשים עשיתי בדיקת פאפ והיא יצאה תקינה
אנא עזרו לי להבין יותר סיבה מהיכן זה הגיע לילדה הרי זה יכול להגיע רק בקיום יחסי מין נכון?
אודה לכם עם תענו לי בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זן 16
בתיה27/12/2010מחכה נואשות לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס זן 16 - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד28/12/2010יבלות בילדים מוירוס ה- HPV נובעות ממגע קרוב ולא מיחסי מין- כך שקרוב לודאי שנדבקה ממך. לכי להבדק, ברוב המיקרים למרות נוכחות HPV, בדיקת הפאפ תקינה, עליך לבצע בדיקה ספציפית ל- HPV. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזן 16
בתיה28/12/2010תודה לכם על תשובתכם ירד לי אבן מהלב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס זן 16
בתיה31/12/2010שלום
הייתי אצל רופא נשים ואכן הרופא עשה בדיקה וראה שאין לי יבלות אך לא עשה לי שוב בדיקת פאפ מפני שהוא אומר שאין צורך כי הכל תקין
ילדתי לא עברה שום התעללות מינית וגם הרופא חושב כך ואפילו אומר שאין שום מצב אך הוא לא יודע להסביר לי ולא נותן לי תשובות ברורות
הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת באופן פרטי אך עלי לפנות בנושא זה לרופא ממוחה לעור או רופא ממוחה למחלות זיהומיות ולבדוק מה הסיבה לכך באמת.
האם אתם יוכולות להמליץ לאיזה רופא עלי לפנות ?
מחכה לתשובתכם המהירה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס זן 16 - תגובה
ד''ר ענת וידר-פיינסוד02/01/2011הבדיקה נקראת HPV TYPING, היא אינה בסל הבריאות. את הבדיקה מבצע רופא הנשים ששולח את הדגימה למעבדה הרלוונטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)