זיהום כתוצאה מ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום כתוצאה מ...
    שני
    15/01/2011

שלום, שמי בר ואני בת 21.. אני לא יודעת עד כמה זה קשור לפה אבל לא מצאתי לזה תשובה בשום מקום אחר, אז אנסה את מזלי.
    לפני כתשעה או עשרה חודשים היה לנו שיטפון בבית, כמובן שייבשנו את הבית כולו,הרמנו רהיטים וכו'... אבל יש רהיטים שלא הרמנו, כמו כמה ארונות שכדי להרים היינו צריכים לפרק ולהרכיב מחדש. אני לאחרונה סובלת מבעיות בעיכול, שינוי בתדירות של היציאות שלי, צינון ממושך (למרות שזה יכול מאוד להיות מהקור) , בחילות חזקות, נדודי שינה ופה ושם פתאום צץ לו איזה כאב גרון שעובר אם אני לוקחת דקסמול.. זה די משפיע לי על איכות החיים ולאחר כל מיני בדיקות לא נמצא אצלי משהו ספציפי - הבדיקות יצאו תקינות.. האם יכול להיות שנוצר לי עובש מתחת לארון שגורם לכל זה? ואם כן, איך בודקיםאת זה? הבנתי שפטריית הקנדידה קשורה איכשהו לעובש (או שאולי אני טועה?) ועשיתי בדיקת מעבדה פרטי לקנדידה שיצאה שלילית. אודה לתשובתך המהירה.. בר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום כתוצאה מ...

הוספת תגובה

• זיהום כתוצאה מ... - תגובה

ד''ר ענת וידר-פיינסוד
    19/01/2011

שלום בר, לא נשמע שהתלונות שלך קשורות לשטפון, אמנם רטיבות יכולה ליצור עובשים אך הדבקת בני אדם בעובשים גורמת למחלות קשות ומי שנדבק הם בד"כ אנשים מדוכאי חיסון. קנדידה היא סוג של שמר בשונה מעובש. שניהם שייכים למשפחת הפטריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו