וירוס CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס CMV
    ליטל
    03/03/2011

שלום, בחודש יולי חליתי בוירוס CMV נוגדנים 0.13 חלש, בחודש אוגוסט תוצאות בדיקת דם של הכבד היו תקינות יחד עם זאת CMV IGG ו- IGM שניהם היו חיובי. כל חודשיים עשיתי בדיקת תמיד ותמיד היה חיובי. בחודש פבואר 2010 עשיתי שוב והתוצאות שוב חיוביות והנוגדנים 0.19 חלש. אני מרגישה מצויין. מדוע הוירוס לא חולף? אני רוצה להיכנס להיריון ואני מחכה שיהיה שלילי. כמה זמן לוקח לוירוס לעבור? האם זה הגיוני?
    ממתינה לתשובתך.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס CMV

הוספת תגובה

• וירוס CMV - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    04/03/2011

נוגדנים של CMV יכולים להשאר חיוביים לאורך תקופה ממושכת ואינם מעידים על פעילות המחלה. לאחר זיהום ב-CMV מקובל להמליץ שלא להכנס להריון לפחות 6 חודשים לאחר הזיהום. יש גם הטוענים כי צריך לחכות עד שנתיים לאחר הזיהום טרם הכניסה להריון אולם נושא זה שנוי במחלוקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cmv

ליטל
    05/03/2011

ראשית תודה רבה. יחד עם זאת עבר מעל 8 חודשים האם עכשיו אני יכולה להיכנס להריון למרות שיוצא לי עדיין חיובי והנוגדנים מראים 0.19 חלש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cmv - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    10/03/2011

כפי שאמרתי - ההמלצה היא לחכות עם הכניסה להריון לפחות 6 חודשים. בכדי לקבל מידע יותר מפורט פני לזיהומולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו