אמצעי זהירות מהידבקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי זהירות מהידבקות
    לילי
    16/03/2011

ברצוני לדעת כיצד עליי לנהוג כאשר אני חוזרת מבית חולים או בהפעוטון בו אני עובדת על מנת לא להדביק את בעלי במחלות מיותרות שאוליי אני מביאה איתי הביתה.עליי לציין שבעלי נדבק יותר ממני משפעות וכדומה. לא תמיד נדבק, אבל אני מרגישה שאני יותר עמידה בפניי הידבקות. בדרך כלל אני נמנעת ממגע כל שהוא בידיות הדלתות או בכל דבר אחר שהוא יכול לגעת בו אחריי ואם אכן נגעתי אני עוברת אחריי עם מגבון חיטוי. אני זורקת את הכביסה ישר למכונה ומכבסת עם מרכך אנטי בקטריאלי ב-40 מעלות ומתקלחת כולי כולל שיער בסבון רגיל. האם אני מגזימה במעשיי על מנת לא להדביק אותו? האם מגע שלו בבגדים יכול לגרום להדבקה או מגע של הרוק שלי בו אם לא ציחצחתי שיניים, או שישצורך במיי פה מחטאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי זהירות מהידבקות

הוספת תגובה

• אמצעי זהירות מהידבקות - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    19/03/2011

בעקרון לאחר סיום העבודה או ביקור בבית החולים כדאי לרחוץ ידיים עם סבון פעם אחת או לחטא פעם בודדת בנזול חיטוי מתאים. מעבר לכך אין צורך בשום אמצעי הגיינה יוצאי דופן.
    אכן קבלתי את הרושם כי את מגזימה בסטריליות ואני מציעה קצת להרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו