פצע שלא מגליד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע שלא מגליד
    אביה לוי
    24/03/2011

שלום
    עשיתי ניתוח שיחזור שד בנובמבר קיבלתי זיהום מסביב לפטמה שכבתי בבית חולים 10 ימים עם טיפול יצאתי מבית החולים ועד היום מנובמבר אני מתמודדת עם פצע מסביב לפטמה עמוק מאוד כמו חור ויש מין שכבה לבנה שאין לי מושג איך להגדיר אותה
    הפלסטיקאי נתן לי משחה אנטיביוטית ועוד טיפול וזה לא עזר היום אני שותפת ושמה פולידין וויטה מרפן והפצע לא נסגר וזהו פצע בגודל של סנטימטר ועומק ואני ממש לא יודעת מה לעשות עם הפצע הזה כבר 5 חודשים זה באותו מצב הרופא אומר שזה לא מוגלה זה הפרשה של הפצע
    מקווה שהגעתי למקום הנכון
    אני מתחננת עזרי לי באם יש לך עצה עבורי אולי להפנות אותי לרופא שמתחה בתחום זה אין לי מושג למי לפנות
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע שלא מגליד

הוספת תגובה

• פצע שלא מגליד - תגובה

ד''ר ענת וידר-פיינסוד
    29/03/2011

פצע שלא נסגר כבר 5 חודשים חשוד מאד לפצע מזוהם. עליך לפנות לפלסטיקאי, אם זה שניתח לא נותן פתרון, פני לרופא אחר. את גם יכולה לבקש הפנייה לחדר מיון. הערכת מצבך כוללת בדיקה גופנית והדמיית השד לראות מה מתחבא בעומק, בהתאם לממצאים יוחלט על המשך טיפול וצורך בהתערבות ניתוחית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו