מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv בהריוןשיר10/04/2011
שלום,
ב- 2007 נדבקתי לראשונה ב- cmv ועברתי הפלה
ב- 2008 למרות שהערכים היום עדיין חיובייםigg ו- igm), ואחרי המלצת הרופאים נכנסתי להירון וילדתי תאומים בריאים(לא ביצעתי מי שפיר).
כיום אני בשבוע 16 ובתחילת ההריון הערכים שוב/עדין חיוביים (אין אינדיקציה של ערכים מ-2008 ועד 2011), ה- igg נבדק והערך יצא 7 לעומת 2008 שהיה 4, עשיתי בדיקת שתן שיצאה שלילית.
במעבדה אומרים שלא ניתן להשוות בין הבדיקות כי עברו מספר שנים וכנראה שהערכים אצלי פשוט ממשיכים להיות חיובייים גם אחרי שנים.הרופא אמר לי להמשיך בהריון כרגיל.
אני קצת חוששת.
מה דעתכן? האם יש ספק להדבקה מישנית? האם כדאי לעשות מי שפיר?
תודה ורק בריאות שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv בהריון- לא קבלתי תשובה
שיר17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv בהריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור17/04/2011בעיקרון איננו ממליצים על מעקב CMV וביצוע מי שפיר באנשים שהיה להם CMV בעבר. הקריטריונים לראקטיבציה או הדבקה חוזרת אינם ברורים. בדרך כלל בשביל לקבוע האם היתה הדבקה חוזרת מצפים לעליה של IGG לפחות פי 4 והופעה חוזרת של IGM במידה ובעבר הוא הפך לשלילי. גם קריטריונים אלו אינם חד משמעיים ולכן ההחלטה האם יש מקום לדאגה היא אנידיבידואלית ולא יכולה להתבצע דרך האינטרנט.
גם המשמעות הקלינית של ראקטבציה או הדבקה חוזרת בהריון אינם ברורים והנתונים על כך בספרות דלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך, חג שמח
שיר18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)