עזרה במצב קריטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה במצב קריטי
    אסף
    30/04/2011

שלום.
    אני יודע שהפנייה תישמע נואשת, אבל במצב כל כך קריטי מנסים הכל...
    אח שלי, בן 50, שוכב כבר למעלה מ-3 חודשים בבית החולים. עם רקע של טימומה שטופלה בהצלחה (אבל כנראה חזרה), מיאסטניה גראביס ושלבקת שתקפה בחודשים האחרונים. חוץ מאלה היו עוד 'כל מיני' פה ושם, כ"יאה" למצב של אדם במצבו.
    האשפוז האחרון התחיל במחלקה הנוירולוגית, כשההערכה היתה שמדובר בהתקף מיאסטניה. כעבור שבועות בודדים, אובחן חלקית שיש לו קדחת הנילוס המערבי ו-cmv. המצב התדרדר והתחילו קשיים בנשימה. הוא התחיל לקבל הנשמה. התדרדר עוד וכעבור השלמת חודש בנוירולוגית, הועבר לטיפול נמרץ. מעבר להנשמה, הוא קיבל "תפריט" עשיר של תרופות שייצבו אותו, פחות או יותר ובתום חודש שם - הועבר לפנימית. מאז (חודש וחצי) הוא בפנימית ומצבו מתדרדר כל הזמן. בכל הזמן הזה הוא לא מתקשר עם הסביבה ולא זז בכלל. כנראה שאינו רואה ולא שומע. בשבועיים האחרונים הוא "הופצץ" בכל אנטיביוטיקה אפשרית וכרגע הוא חי על המכשירים בלבד...
    לרופאים לא נשאר מה לנסות, פחות או יותר.
    אני זקוק לכל רעיון למישהו, שאולי יצליח לחפש לא רק "מתחת לפנס" ואולי יתן את הסיכוי הקלוש לזהות משהו שאולי יאפשר להציל את חייו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה במצב קריטי

הוספת תגובה

• עזרה במצב קריטי - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    03/05/2011

שלום אסף, מאחר ואני מכירה את המקרה באופן אישי והייתי מעורבת בטיפול באחיך לא הייתי רוצה לדון במקרה באופן פומבי. אתה יכול להרים לי טלפון מחר בשעות הבוקר לקבלת מידע נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו